iPhone 7'ler o civarda, ben de kullanıyorum. Günlük ihtiyacını fazlasıyla görür.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro tavsiyemdir. Xiaomi marka telefonların çoğunun şarjı yavaş bitiyor.
knk 200 tl daha ekleyip redmi note 10 pro alabilirsin hafızası ve rami gayet iyi kamerası da güzel almanı tavsiye ederimBildiğiniz 4000 TL civarında ikinci el telefon var mı? Hızlı olup şarjı uzun giden bir telefon arıyorum.
https://memoryhackers.org/konular/f-p-telefon-onerisi-butce-4500.245334/#post-4628457 Bu post'da muhabbetini döndürdük baya belki yardımcı olur sanada.Bildiğiniz 4000 TL civarında ikinci el telefon var mı? Hızlı olup şarjı uzun giden bir telefon arıyorum.
samsung note 8 var gayet yeni sistem şarjı falan iyi dayanıyorBildiğiniz 4000 TL civarında ikinci el telefon var mı? Hızlı olup şarjı uzun giden bir telefon arıyorum.
şarjı hızlı gitmeyipte hızlı olan diyorsan xiaomi note 10s öneririm ben kullanıyorum şarjı böyle çok büyük oyunlar oynamadıgın sürece aşırı hızlı gitmiyor ve aşırı hızlı doluyor zaten biliyorsundur dostumBildiğiniz 4000 TL civarında ikinci el telefon var mı? Hızlı olup şarjı uzun giden bir telefon arıyorum.
Önemli olan ikinci elde telefonun fiyatından çok temiz olması yanında anlayan biri olmadan alma.Bildiğiniz 4000 TL civarında ikinci el telefon var mı? Hızlı olup şarjı uzun giden bir telefon arıyorum.