1905
Süper Üye
- Ödüller
- 3
Arkadaşlar, maksimum 4 bin TL'ye monitör önerir misiniz? Hiç bilmiyorum, yeter ki 60 Hz olmasın.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Excalibur 200Hz monitörünü öneririm, HDR, Gsync, Free Sync gibi bir çok özelliği de içinde barındıran ve aktif olarak kullandığım en iyi monitörlerden biri.
Excalibur 200Hz monitörünü öneririm, HDR, Gsync, Free Sync gibi bir çok özelliği de içinde barındıran ve aktif olarak kullandığım en iyi monitörlerden biri.
alma sakın, ben 2 ay önce aldım iade ettim ghostingden geçilmiyor monitorhocam listemde o bakıcam sanırım onu alıcam
hocam bakıyom valla sudan ucuz bu monitor bakalım
reis peki ne aldınalma sakın, ben 2 ay önce aldım iade ettim ghostingden geçilmiyor monitor
Arkadaslar Max 4 bin tlye monitor önerirmisniz yeterki Hiç bilmiyom yeterki 60 hz olmasın
Bencede bende kullanmıştımSamsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF kesinlikle öneririm hocam kendim kullanıyorum hem çerçevesiz ekran hem de çok hafif görüntü kalitesi mükemmel 1 ms 144hz mükemmel bir monitör
aldığım marka önemli değil aslında, sadece paneli önemli. VA panellerde hangi marka olursa olsun ghosting yapar oyüzden tn veya ips panel alreis peki ne aldın