Developer
Seçkin Üye
Aygıt yöneticisine gelip depolama birimlerini seçip yeniden tararmısınız youtube de detaylı videosu varSelamlar benim c ile birlikte 4 diskim vardı bilgisayarı kapatıp açtım ve bi anda sihir gibi ama kayboldu şu an sadece c var 240 gb ssd o da yetmiyor bna nasıl geri getiririm konuyu yanlış yere açtıysam aktarırsanız sevinirim iyi geceler dilerim herkese
Sanırım eskiden free cs hilesi indirdikten sonra kaybolduysa gelme ihtimali var mı acabaAygıt yöneticisine gelip depolama birimlerini seçip yeniden tararmısınız youtube de detaylı videosu var
Düzelmedi 3 kere falana ttımformat at düzelir bro
cmd yi yönetici olarak açıp diskpart yazıp ardından listdisk yazıp ekranı ss atarmısınızSanırım eskiden free cs hilesi indirdikten sonra kaybolduysa gelme ihtimali var mı acaba
Düzelmedi 3 kere falana ttım
Dc verir misin ordan atayımcmd yi yönetici olarak açıp diskpart yazıp ardından listdisk yazıp ekranı ss atarmısınız
Caesar#8167Dc verir misin ordan atayım
yanlış istersen sen at : ryu sabbah#1905Caesar#8167
başlata basıp sabit disk oluştur biçimlendir i aç kardeşim orada ne kadar bağlı disklerin varsa gözükür. bilgisayarım bölümünde gözükmeyeni biçimlendirebilirsin sorun çözülür.Selamlar benim c ile birlikte 4 diskim vardı bilgisayarı kapatıp açtım ve bi anda sihir gibi ama kayboldu şu an sadece c var 240 gb ssd o da yetmiyor bna nasıl geri getiririm konuyu yanlış yere açtıysam aktarırsanız sevinirim iyi geceler dilerim herkese
bilgisayarım yönet kısmından sürücü ekle düzelirSelamlar benim c ile birlikte 4 diskim vardı bilgisayarı kapatıp açtım ve bi anda sihir gibi ama kayboldu şu an sadece c var 240 gb ssd o da yetmiyor bna nasıl geri getiririm konuyu yanlış yere açtıysam aktarırsanız sevinirim iyi geceler dilerim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?