₺40.000 yayıncı sistem önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selam!
Grafik tasarımcısı ve video düzenleyicisiyim haliyle Adobe programlarını sık kullanan birisiyim. Ekran kartı ve işlemciler hakkında bilgiye sahibim. İşlemci olarak İntel düşünüyorum, ekran kartı olarak Nvidia düşünüyorum fakat ana kart, ram, güç ve monitör hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. ₺30.000 kasa için, ₺10.000 monitör için ayırdım. Toplayacağım bilgisayarda hem Adobe programlarını sık kullanacağım hem de 2 farklı platformda yayın gerçekleştireceğim. Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekstra olarak masa, koltuk, klavye, mouse, kamera ve kulaklık önerilerinizi bekliyorum, özellikle yayın yapmaya başlarken başlangıç olarak kullanılabilecek kamera ve mikrofon önerilerinizi bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hoca twitchte ünlü yayıncılar bilgisayar toplama şirketlerinden sponsorluk alıyolar onlar özel indirimli oyuncu kasaları öneriyorlar onlara bi bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir işi yaparken en önemlisi daha önce yapanların tecrübelerini öğrenmektir ben daha önce yayın açmıştım ancak o zamanlar bu kadar zor bir arka plan uygulamaları yoktu tavsiyem tek bir bilgisayar yerine eğer bütçeniz müsaitse çift bilgisayar ile yayın yapmak biri yayın yaparken diğeri de kullandığınız program için olmalı aksi takdirde bu bütçeyle çok zor bir durumda kalabilirsin her ne kadar sağlam bir pc toplayabilsende kasma sorunu her zaman olacaktır.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
bir işi yaparken en önemlisi daha önce yapanların tecrübelerini öğrenmektir ben daha önce yayın açmıştım ancak o zamanlar bu kadar zor bir arka plan uygulamaları yoktu tavsiyem tek bir bilgisayar yerine eğer bütçeniz müsaitse çift bilgisayar ile yayın yapmak biri yayın yaparken diğeri de kullandığınız program için olmalı aksi takdirde bu bütçeyle çok zor bir durumda kalabilirsin her ne kadar sağlam bir pc toplayabilsende kasma sorunu her zaman olacaktır.
Dostum intel işlemci Adobe programlarını kullananlar için daha iyi, sanal çekirdekleri vesayri olduğu için renderlama ve diğer kısımlarda problem yaratmıyor. Ben intel i3 2.nesil işlemci ve nvidia geforce 430gt ile 2013'den bu yana istediğim her işi yaptım, istediğim her oyunu oynadım Gta V dahil. Alacağım sistem hayli hayli bana yeter, ben sadece ram ve ana kart hakkında bilgi sahibi değilim. Önerebileceğiniz hazır sistem veya toplama sistemleri bekliyorum.

Ramiz Dayı
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rtx 4060lı herhangi bi sistem işini görür

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
elreanin hazır sistemi var onu al dirke

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ram kingston furry öneririm ssd se kingston

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vatan bilgisayar vs gidip toplattırabilirsin veya direkt hazır da al sana kalmış

Discord : SergeN
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
incehesap sitesine bir bak derim orda ünlü yayıncıların topladıgı bilgisayarlar var bütcene göre secebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İtopyadan baka bilirsin hocam orda Hem yayıncıların önerdiği sistemlerde var içerisinden sana uygun olanı satın alabilirsin.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar yukarı bıraktığım linkte ki sistem sizce nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...