400-600 TL arası blue switch oyuncu klavyesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
400-600 TL civarı oyuncu blue switch klavye önerir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gametech Venom Blue Switch Işıklı Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Türkçe Q-Mavi-Mavi-Switch şiddetle tavsiye ederim şuanda bende kullanıyorum hisleri çok güzel klavye hızınıda 2 kat arttırıyor resmen :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gamepower saberrgb mavi switch kullanabilirsin hem sesi cok guzel hem de gorunusu cok guzel ben 2yila yakin suredir kullaniyorum tek sorunu su dokmem oldu onun disi sikintisi yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
rampage kb-r18 myht alabilirsin cidden çok güzel ve rahat bir klavye tavsiye ederim.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Membrane klavyeye tamam dersen SteelSeries Apex 3 TKL'ye de bakabilirsin aşşırı derecede tok hissettiriyor. Daha önce sessiz ve sesli neredeyse tüm renk switchleri kullanan biri olarak tavsiye ederim. Mekaniğin eksiğini hissetmezsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gamepower warlock compact ve gamepower saber rgb modellerine bakabilirsin ikisi de gayet güzel kullanışlı klavyeler herhangi bi sorun veya hatası bulunmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Rampage ve Gamepower'dan uzak dur kronik sorunlu çoğu.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kronik tuş basmama ve yay sesi sorunu var.
Bu klavyenin de kronik tuş basmama sorunu var.

@RobinKudin isimli arkadaşa katılıyorum. Gamepower ve Rampage gibi markalardan uzak durulmalı, sebebi de çoğu kronik sorunlu ve Şikayetvar sitesinde de 1000'in üzerinde şikayetleri bulunuyor. Bu kadar şikayet olması da oldukça doğal, klavyeleri kronik sorunlu. Dolayısıyla da kullanıcı sorun yaşıyor :D 600 TL'ye kadar kaliteli bir mekanik klavye bulacağını sanmıyorum, o paraya TKL klavye bulabilirsin. Benim önerim TKL klavye alman ya da kaliteli bir membrane klavye olur. Hiç değilse MSI gibi firmaların bilindik klavyesini alırsan ciddi sorun yaşamazsın, tavsiyemdir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Galax Stealth 3 blue switch bence alabilirsin klavye rgb ve uzun kullanımda da iyidir ama blue switch kafa şişirir bence red switch almanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kronik tuş basmama ve yay sesi sorunu var.

Bu klavyenin de kronik tuş basmama sorunu var.

@RobinKudin isimli arkadaşa katılıyorum. Gamepower ve Rampage gibi markalardan uzak durulmalı, sebebi de çoğu kronik sorunlu ve Şikayetvar sitesinde de 1000'in üzerinde şikayetleri bulunuyor. Bu kadar şikayet olması da oldukça doğal, klavyeleri kronik sorunlu. Dolayısıyla da kullanıcı sorun yaşıyor :D 600 TL'ye kadar kaliteli bir mekanik klavye bulacağını sanmıyorum, o paraya TKL klavye bulabilirsin. Benim önerim TKL klavye alman ya da kaliteli bir membrane klavye olur. Hiç değilse MSI gibi firmaların bilindik klavyesini alırsan ciddi sorun yaşamazsın, tavsiyemdir.
Yaklaşık 1 yıldır Gamepower Warlock kompact kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorunu olmadı elbette ilerleyen dönemlerde sorunlar oluşabilir fakat bu fiyata olan bir klavyede olabilir elbette. Sonuç olarak düşük fiyat bandının en iyisini seçmeye çalışıyoruz ve bu fiyat bandında seçeneklerimiz az. O yüzden yorumumda bir hata bulmuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
gamepower saber kullanıyorum bir sıkıntısı yok bazen ışığı göz yoruyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
herhangi bir sorun veya hatası bulunmuyor
O yüzden yorumumda bir hata bulmuyorum.
Bu yorumunuz için demiştim aslında. Sorununun ya da hatasının bulunmadığını belirtmek yanlış olur, kronik sorunlu klavye olduğunu belirtelim de alıp almamak konu sahibine kalmış. Orasına da karışamayız. Bunu firma da kabullenmiş olsa gerek, garanti süreci kapsamında yenisini gönderdiklerine de şahit oldum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gametech Venom bu klavye kaliteli ama kırmızı switch almanı öneririm uzun zaman sonra blue switch hiç konforlu değil ses açısından

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

350tl aşırı ucuz ve sesi çok güzel olan bir klavye arkadaşımın klavyesi almanı tavsiye ederim gece ışıklarıda çok güzel fakat sabah ışıkları fazla güçlü olmuyor yani tek kötü yanı ışıkları fazla güçlü deil ama yinede 350tlye alınabilecek en iyi klavyelerden

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

GameBooster GM06B ilk klavyemdi eskidiği için değiştirdim ama gayet güzel​

Dword Team
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Öneriririm Dostum
.
.
.
.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI

NightSilver Astra Red bule ve red seçeneği bulunuyor bi bak derim fps klaveylerden birisi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...