Kronik tuş basmama ve yay sesi sorunu var.gamepower warlock
Bu klavyenin de kronik tuş basmama sorunu var.gamepower saber
400-600 TL civarı oyuncu blue switch klavye önerir misiniz?
Yaklaşık 1 yıldır Gamepower Warlock kompact kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorunu olmadı elbette ilerleyen dönemlerde sorunlar oluşabilir fakat bu fiyata olan bir klavyede olabilir elbette. Sonuç olarak düşük fiyat bandının en iyisini seçmeye çalışıyoruz ve bu fiyat bandında seçeneklerimiz az. O yüzden yorumumda bir hata bulmuyorum.Kronik tuş basmama ve yay sesi sorunu var.
Bu klavyenin de kronik tuş basmama sorunu var.
@RobinKudin isimli arkadaşa katılıyorum. Gamepower ve Rampage gibi markalardan uzak durulmalı, sebebi de çoğu kronik sorunlu ve Şikayetvar sitesinde de 1000'in üzerinde şikayetleri bulunuyor. Bu kadar şikayet olması da oldukça doğal, klavyeleri kronik sorunlu. Dolayısıyla da kullanıcı sorun yaşıyor600 TL'ye kadar kaliteli bir mekanik klavye bulacağını sanmıyorum, o paraya TKL klavye bulabilirsin. Benim önerim TKL klavye alman ya da kaliteli bir membrane klavye olur. Hiç değilse MSI gibi firmaların bilindik klavyesini alırsan ciddi sorun yaşamazsın, tavsiyemdir.
herhangi bir sorun veya hatası bulunmuyor
Bu yorumunuz için demiştim aslında. Sorununun ya da hatasının bulunmadığını belirtmek yanlış olur, kronik sorunlu klavye olduğunu belirtelim de alıp almamak konu sahibine kalmış. Orasına da karışamayız. Bunu firma da kabullenmiş olsa gerek, garanti süreci kapsamında yenisini gönderdiklerine de şahit oldum.O yüzden yorumumda bir hata bulmuyorum.