400 bin TL ile ne yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence coin işinde duşunceniz doğru riskli, hisse alınarak bi işletmeden buyumesini bekleyebilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yapabileceğim bir mesleğe ve kendime yatırım yapardım açıkçası direkt parayı yemek akılsızlık olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bütün dostlarıma iyi akşamlar dilerim, herkesin gecesi güzel olsun.

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız? Nelere yönelirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.
Altın al zamanın varsa beklet garanti kazanç

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kanka yatırım yapabilirsin tarla falan alabilirsin boş arsa alabilirsin ilerisi için sakarya adapazarı taraflarında

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yeni bir ev yeni bir araba ve yatırım yapıp parayı katlamak yani yeni bir hayat kısacası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...