400 bin TL ile ne yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bütün dostlarıma iyi akşamlar dilerim, herkesin gecesi güzel olsun.

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız? Nelere yönelirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Anladığınız yada yapabileceğiniz birşey ise, tamirhane yada üretim odaklı bir dükkan açılabilir. Yada benzeri işyeri odaklı yönelim yapabilirsiniz.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Anladığınız yada yapabileceğiniz birşey ise, tamirhane yada üretim odaklı bir dükkan açılabilir. Yada benzeri işyeri odaklı yönelim yapabilirsiniz.
Şuan mantıklı bir üretim seçeneği göremiyorum dostum ülkenin şartları pek uygun değil buna ki dükkan açarsam inan batarım.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Enflasyonu olan bir para biriminde kalmak rasyonel bir davranış olmaz. Ne yapmak istediğinize hızlı karar verin, size önerim budur. Ek olarak; hisse senedi alabilirsiniz, devlet tahvili alabilirsiniz. v.b

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam ev alıp kiraya verebılırsın ordan gelen kıra parasını bırıktırıp bı ev daha alırsın çalısmana gerek kalmaz

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Enflasyonu olan bir para biriminde kalmak rasyonel bir davranış olmaz. Ne yapmak istediğinize hızlı karar verin, size önerim budur. Ek olarak; hisse senedi alabilirsiniz, devlet tahvili alabilirsiniz. v.b
Dostum aklımda tarla veya inşatta olan evlerin hissesine ortak olmak var ama buda 1 2 yıl içinde parayı katlamam gerek anlamına geliyor bu kadar fazla zamanım yok bir hedefim var onu gerçekleştirmek istiyorum.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hocam ev alıp kiraya verebılırsın ordan gelen kıra parasını bırıktırıp bı ev daha alırsın çalısmana gerek kalmaz
400.000 Tl ye absürt bir ev bile gelmiyor dostum inan çarşıdaki evler 800.000 binden başlıyor. Parayı seri katlamak istiyorum yoksa 400.000Tlyi atarım bankaya her ay faiz gelir 8.000 Tl oturur o parayı aydan aya yerim ama harama girmek istemiyorum çok başım ağrıdı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şuan mantıklı bir üretim seçeneği göremiyorum dostum ülkenin şartları pek uygun değil buna ki dükkan açarsam inan batarım.
Ben odaklı hareket etmelisiniz hocam, yani size uygun ve yapabileceğinize inandığınız birşey. Yoksa burda herkes kendi istediğini yazacaktır. Cafe, hayvancılık işlerinde uzak durun nacizane tavsiyem

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
aga net kazanç istiyosan net faiz koyman gerek
Harama bulaşmak istemiyorum be dostum faiz çoluk çocuğumuzdan çıkar baktım batıyorum mecbur oyle yapıcam en son çarem o.
Post automatically merged:

Ben odaklı hareket etmelisiniz hocam, yani size uygun ve yapabileceğinize inandığınız birşey. Yoksa burda herkes kendi istediğini yazacaktır. Cafe, hayvancılık işlerinde uzak durun nacizane tavsiyem
Aslında bir tane arkadaşım mantıklı bir şey söyledi köy tavuğu alsam 1000 adet bahçede var zaten. 50.000 tl tutuyor bir dükkan ile anlaşsam bu tavuklar günde 2 yumurta verse 3.000 4.000 tl günde kazancım olur. Fakat yemler pahalandı.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam arsa yatırımı yapabilirsin birkaç arsa alıp bekleyebilirsin

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bendede bir miktar bütçe var, ucuza motora alıyorum. Piyasa fiyatına koyup satılana kadar sürüyorum ve bunu sürekli tekrarlıyorum. Motor başına 5-6 bazen 10bin bile bıraktığı oluyor. Ama motor piyasasını iyi bilmen ve biraz motor tecrüben olması gerekiyor. Arabada durum nasıldır bilemem ama eksper işinden anlarsan arabada yapabilirsin.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bendede bir miktar bütçe var, ucuza motora alıyorum. Piyasa fiyatına koyup satılana kadar sürüyorum ve bunu sürekli tekrarlıyorum. Motor başına 5-6 bazen 10bin bile bıraktığı oluyor. Ama motor piyasasını iyi bilmen ve biraz motor tecrüben olması gerekiyor. Arabada durum nasıldır bilemem ama eksper işinden anlarsan arabada yapabilirsin.
Galerici tanıdık arkadaşlar var banada mantıklı geliyor araç alıp satmak.

Führer
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kriptoya gir kral çok kral temiz para var

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Al bir tane 350k ya bir araba 1000 tl bakım yaptır 360-370k ya okutursun 3 kere araç al sat 1 ev alacak parayı çıkarırsın 2 ayda al sat yap ikiye katlarsın bankaya koysan bile bir maaş kadar getiri olacaktır ama al sat yaptığının da cok iyi kar ile satış yapabilirsin
3 yada 4 panelvan Araba alıp kargo şirketlerine kiraya verebilirsin 4 araç olsa 4 araçtan en az 18k getirisi var 3 ayda 54k yapar

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum şu devirde araba alıp satmak zor artık 400bine alacagın araba artık dandik bir araba alırsın ama satarken zorluk çekebilirsin. başka insanlardan yatırım tavsiyesi almak biraz mantıksız sana tavsiye veren kişi o işte kazanmıştır ama belki sen batıcaksın. o yüzden kendine en mantıklısı ne geliyorsa onu bul düşün ona kafa yor. misal bende de toplu bir para vardı çevremden yatırım tavsiyesi istedim biri yaptığı bir işi söyledi bende girdim patladım ama o arkadaş halen kazanıyor. bende tekrardan para toparlayıp ev aldım yaşadığım yerin haricinde illerde de evler aldım ucuza denk düşürüp şu an 5 adet ev var. gelen paranın bir kısmını biriktiriyorum ihale ile yazlık almayı düşünüyorum. bana göre ev mantıklı geldi şimdi sana da yap derim girersin batarsın patlar o yüzden çok iyi düşün sana en mantıklı gelene yönel. birisi gelip sana araba al sat diye zorlar ama senin kafanın bir kenarında ev alıp kiraya vermek vardır eğer böyle olursa kendi düşüncene yönel en azından şunun tavsiyesi yüzünden battım demezsin de kendim bu işe girdim kendm battım ders aldım der biraz da olsa avutmuş olursun kendini :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hayvancılık yap 2000 tavuk besleyebilirim diyorsan aylık net karın 10-15 k dan aşağı düşmez ve ek gelir olarak yapabilirsin.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum şu devirde araba alıp satmak zor artık 400bine alacagın araba artık dandik bir araba alırsın ama satarken zorluk çekebilirsin. başka insanlardan yatırım tavsiyesi almak biraz mantıksız sana tavsiye veren kişi o işte kazanmıştır ama belki sen batıcaksın. o yüzden kendine en mantıklısı ne geliyorsa onu bul düşün ona kafa yor. misal bende de toplu bir para vardı çevremden yatırım tavsiyesi istedim biri yaptığı bir işi söyledi bende girdim patladım ama o arkadaş halen kazanıyor. bende tekrardan para toparlayıp ev aldım yaşadığım yerin haricinde illerde de evler aldım ucuza denk düşürüp şu an 5 adet ev var. gelen paranın bir kısmını biriktiriyorum ihale ile yazlık almayı düşünüyorum. bana göre ev mantıklı geldi şimdi sana da yap derim girersin batarsın patlar o yüzden çok iyi düşün sana en mantıklı gelene yönel. birisi gelip sana araba al sat diye zorlar ama senin kafanın bir kenarında ev alıp kiraya vermek vardır eğer böyle olursa kendi düşüncene yönel en azından şunun tavsiyesi yüzünden battım demezsin de kendim bu işe girdim kendm battım ders aldım der biraz da olsa avutmuş olursun kendini :D
Dostum elim kolum uzun emlak bir tandıgım var cidden sağlam bir adam acil satılık daireler oluyor geçen 1 daireden 300k kazandı 700 bin tlye bir daire sattı adam değeri 1m 1.2m arası falan birine sattı gider vs pazarlıkla sağlam bir kar elde etti. Amacım milletin fikrini öğrenmek belki o işte daha başarılı olurum bilgim var diye yardım istiyorum gören adam farklı birde 0 dan başlayan adam farklı. Güzel yorumunuz için teşşekürler.
Post automatically merged:

Al bir tane 350k ya bir araba 1000 tl bakım yaptır 360-370k ya okutursun 3 kere araç al sat 1 ev alacak parayı çıkarırsın 2 ayda al sat yap ikiye katlarsın bankaya koysan bile bir maaş kadar getiri olacaktır ama al sat yaptığının da cok iyi kar ile satış yapabilirsin
3 yada 4 panelvan Araba alıp kargo şirketlerine kiraya verebilirsin 4 araç olsa 4 araçtan en az 18k getirisi var 3 ayda 54k yapar
Değerlendireceğim fakat şehrimdeki insanlar bir birini si.... için uğraşıyor dostum. Almak kolay fakat satmak biraz sıkıntı şehir şehir dolaşıp bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...