lolde benimde fps düşük kaç fps alıyorsun hocam bu model ileTX Acnbred Red Alert 6 Led Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü, Yükseklik Ayarlı Sogutucu TXACNBRED modelini öneririm kendim kullanıyorum çok iyi soğutuyor lolde fps düşüklüğü yaşıyordum 1 el oynadıktan sonra bu model sayesinde sabahtan akşama kadar oynayabiliyordum
Ben eski laptopumda kullanıyordum ilk oyuna girdiğimde 60-100 arası fps ile takılıyordum 1 el atınca 20-30 fpse düşüyordu soğutucu aldıktan sonra 60-100 fps arası stabil bir şekilde devam ettilolde benimde fps düşük kaç fps alıyorsun hocam bu model ile
sıvı sogutma mı fan mı ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbilgisayrına sahibim daha önceden de konu açmıştım nasıl vs diye ram aldım şimdi ekmek elden su gölden chilliyoruz bilgisayarın çok ısındığını fart ettim böyle 300 400 tl banındana dahada düşük olabilir bildiğiniz iyi soğutucu varmıdır
ben 50 60 arasi aliyorumlolde benimde fps düşük kaç fps alıyorsun hocam bu model ile
Daha önceden nasıldı peki soğutucu kullanmadan önce etkisi varmı fps eben 50 60 arasi aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?