Üye
bendemi pc toplasam yeni pc mi alsam ama laptop almak istiyorum masaüstü kötü ya sence laptopmu masaüstümüTürkiye şartlarında 5550 TL yi nasıl biriktirebildin helal . Mümkünse laptop alma 5k ya toplayacağın pc herşekil aha uzun ömürlü ve daha performanslı olur ekran kartı işlemci vs çünki kendin toplayacaksın üstüne ekran klavye vs de alırsın rahat
Masaüstü her şekil daha iyidir çünki 5k ya alacağın laptop parasına çok daha canavar pc toplarsın ve üstüne rgb klavyesinden kulaklığına kadar alırsınbendemi pc toplasam yeni pc mi alsam ama laptop almak istiyorum masaüstü kötü ya sence laptopmu masaüstümü
ya şimdi benim pc 5 yıllık her daim *** yoluna gitcek şuan klavye giriş çıkışlarında sorunda var bu daha masraflı olmazmıMasaüstü her şekil daha iyidir çünki 5k ya alacağın laptop parasına çok daha canavar pc toplarsın ve üstüne rgb klavyesinden kulaklığına kadar alırsın
Ben de isterdim masaüstü almak ama evimde durduğum pek söylenemez.Türkiye şartlarında 5550 TL yi nasıl biriktirebildin helal . Mümkünse laptop alma 5k ya toplayacağın pc herşekil aha uzun ömürlü ve daha performanslı olur ekran kartı işlemci vs çünki kendin toplayacaksın üstüne ekran klavye vs de alırsın rahat
O zaman canavar laptop lazım 2. el al derim yada dur araştırıyorum atıcamBen de isterdim masaüstü almak ama evimde durduğum pek söylenemez.
Listeye ekledim eywBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben de isterdim masaüstü almak ama evimde durduğum pek söylenemez.
Şimdiki leptop 6-7 yıllık olucak işlemcesi kapkara oldu artık götürmez beni
Anlamadım@DemonSamurai harddisk kapasitesi yok ne oluyor yav
verdiğin pc önerisinde harddisk kapasitesi yok yazıyo o ne oluyoAnlamadım
Önerin için sağol alabilisem leptop alacağım bakalım şuan amacım leptop almak değişebilir belki, ama masaüstü benim için gerçekten çok zor5m ye alacağın leptopla 5m toplanılan bilgisayarın arasında dağlar kadar fark var kendin masaüstü topla derim.
ssd'si var 256 gb fakat özelliklerine bak canavarverdiğin pc önerisinde harddisk kapasitesi yok yazıyo o ne oluyo
O kadar bilgili değilim ama 2.50ghz biraz az değil mi şuanki leptobumda o kadarBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBunu Öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?