4000-5550TL Gaming Leptop Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi bu fiyat aralığında gaming leptop arıyorum. Beni 5-6 yıl götürmesini istiyorum kaliteli bakımı kolay olabilirse iyi olur.
Birde 2.el alma konusunda ne düşünüyorsunuz güzel bi 2.el bulabilirim gibime geliyo ama sizede bi danışıyım dedim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. <3

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Türkiye şartlarında 5550 TL yi nasıl biriktirebildin helal . Mümkünse laptop alma 5k ya toplayacağın pc herşekil aha uzun ömürlü ve daha performanslı olur ekran kartı işlemci vs çünki kendin toplayacaksın üstüne ekran klavye vs de alırsın rahat

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Türkiye şartlarında 5550 TL yi nasıl biriktirebildin helal . Mümkünse laptop alma 5k ya toplayacağın pc herşekil aha uzun ömürlü ve daha performanslı olur ekran kartı işlemci vs çünki kendin toplayacaksın üstüne ekran klavye vs de alırsın rahat
bendemi pc toplasam yeni pc mi alsam ama laptop almak istiyorum masaüstü kötü ya sence laptopmu masaüstümü

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bendemi pc toplasam yeni pc mi alsam ama laptop almak istiyorum masaüstü kötü ya sence laptopmu masaüstümü
Masaüstü her şekil daha iyidir çünki 5k ya alacağın laptop parasına çok daha canavar pc toplarsın ve üstüne rgb klavyesinden kulaklığına kadar alırsın

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Masaüstü her şekil daha iyidir çünki 5k ya alacağın laptop parasına çok daha canavar pc toplarsın ve üstüne rgb klavyesinden kulaklığına kadar alırsın
ya şimdi benim pc 5 yıllık her daim *** yoluna gitcek şuan klavye giriş çıkışlarında sorunda var bu daha masraflı olmazmı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben de isterdim masaüstü almak ama evimde durduğum pek söylenemez. :D
Şimdiki leptop 6-7 yıllık olucak işlemcesi kapkara oldu artık götürmez beni

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet bu da listede bide 13.1 olanı var daha ucuz ama yani idare eder gibi geldi bana :D ne düşünürsün?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
5m ye alacağın leptopla 5m toplanılan bilgisayarın arasında dağlar kadar fark var kendin masaüstü topla derim.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
5m ye alacağın leptopla 5m toplanılan bilgisayarın arasında dağlar kadar fark var kendin masaüstü topla derim.
Önerin için sağol alabilisem leptop alacağım bakalım şuan amacım leptop almak değişebilir belki, ama masaüstü benim için gerçekten çok zor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
verdiğin pc önerisinde harddisk kapasitesi yok yazıyo o ne oluyo
ssd'si var 256 gb fakat özelliklerine bak canavar
78132555-3e67-4bf4-8bd6-900eb0ec924f-m.jpg

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aga gaming laptp alan arkadaşlarımın hiç biri memnun değil durumdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...