Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4000-6000 TL arası bütçe ile alınabilecek sağlam monitör önerisi
Arkadaşlar bir monitör almayı düşünüyorum ama monitörler hakkında pek fikrim yok. Elimdeki bütçe max 6000, zorlasan 6500. Şimdiden teşekkürler. Beklentim yüksek Hz ve düşük ms
samsung 144hz 4ms 24inc curved modelini kullanıyorum aşırı memnunum. Ben sistem olarak almistim suan ne kadar bilmiyorum. Öğrenci evinden memlekete götürüp getirdim 4 kez. Hiçbirşey olmadı
ASUS TUF Gaming VG249Q1R: 24 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüğe sahip bir ips panel monitördür 144hz yenileme hızı 1 ms tepki süresi ve freesync desteği ile oyun performansı için uygun bir seçenektir ayrıca ince çerçevesi ve şık tasarımı ile de ilgini çekebilir
öncelikle kendin belirlemelisin. Ekran Curved mi olsun düz mü olsun. Panel tipini belirlemelisin ne için kullanacaksan ona göre panel seçmelisin tavsiyem IPS panel. Ondan sonra ekran boyutunu belirlemelisin. Eğer fps oyunları oynayacaksan ve ekran ile senin aranda en fazla 60-70 cm mesefe alacaksan en fazla 24 inc almalısın daha fazlası gözünü yorar.
ASUS TUF Gaming VG27AQ: Bu 27 inçlik monitör, 2560 x 1440 çözünürlükte, 165Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresine sahip IPS panel teknolojisine sahiptir. G-Sync ve FreeSync desteği ile çoklu platform kullanımına uygun olan bu monitör, üst düzey oyun deneyimi sunar.