4000 TL'ye monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
4000 TL.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, 18 bin TL'ye bilgisayar dizdim. Şu an monitörüm yok. Bütçem kısıtlı. Önerileriniz 2500 civarı olursa sevinirim. Bütçemi arttıracak maddi durumum yok. Taş çatlasa 3 bin TL olur. Oyunumu güzel oynatacak, böyle fazla özellikli olmayan ama görüntüyü iyi veren bir monitör arıyorum. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
istersen bir kaç gün bekle cuma günleri gaming gecesi var sitenin birinde oradan araştırıp güzel temiz monitör labilirsin ucuza denk geliyor 144-165hz arası bakabilirsin o zaman kadar da biraz daha bütçe eklersen daha iyisini alabilirsin view sonic-msı-excalıbuor gibi monitörleri ucuza bulabilirsin indirimde

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Senin yerinde olsaydım, bilgisayarın birkaç özelliğinden kısıp monitör bütçesini arttırarak oyundan daha fazla zevk almaya bakardım. Senin için birkaç monitör baktım fakat bahsettiğin fiyat aralığında sıfır bir monitör alacağına ikinci el almanı tavsiye ederim. Kesinlikle alacağın monitörmin: 120 Hz olmalı ki yüksek FPS aldığın oyunlarda oyun akıcılığıyla birlikte aldığın haz daha fazla olsun. Senin için bir öneri monitör: LG 24GN60R-B UltraGear 23, 8" 1ms 144Hz Full HD IPS Gaming monitör.
Fakat dediğim gibi eğer bütçen kısıtlıysa ikinci el, temiz bir monitör almak çok daha mantıklı. Bilgisayarın hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
:)

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
topladığın pc özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz alacağın monitör ekran kartına bağlı olabiliyor çoğunlukla 4060 aldıysan eğer 1080p ve üstü 2k 165hz almanı öneririm marka pek önemli değil ölü piksel olmasın yeter ve gidip kendin bakmanı öneririm yoksa uğraşırsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
istersen bir kaç gün bekle cuma günleri gaming gecesi var sitenin birinde oradan araştırıp güzel temiz monitör labilirsin ucuza denk geliyor 144-165hz arası bakabilirsin o zaman kadar da biraz daha bütçe eklersen daha iyisini alabilirsin view sonic-msı-excalıbuor gibi monitörleri ucuza bulabilirsin indirimde
Teşekkürler dostum tavsiyen için teşekkürler. Araştıracağım

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim monitörüm bu. Çok memnunum. Size de tavsiye ederim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Senin yerinde olsaydım, bilgisayarın birkaç özelliğinden kısıp monitör bütçesini arttırarak oyundan daha fazla zevk almaya bakardım. Senin için birkaç monitör baktım fakat bahsettiğin fiyat aralığında sıfır bir monitör alacağına ikinci el almanı tavsiye ederim. Kesinlikle alacağın monitörmin: 120 Hz olmalı ki yüksek FPS aldığın oyunlarda oyun akıcılığıyla birlikte aldığın haz daha fazla olsun. Senin için bir öneri monitör: LG 24GN60R-B UltraGear 23, 8" 1ms 144Hz Full HD IPS Gaming monitör.
Fakat dediğim gibi eğer bütçen kısıtlıysa ikinci el, temiz bir monitör almak çok daha mantıklı. Bilgisayarın hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
:)
attığın monitör efsane cuma gününü bekleyeceğim. kibarlığın için teşekkür ederim :)

topladığın pc özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz alacağın monitör ekran kartına bağlı olabiliyor çoğunlukla 4060 aldıysan eğer 1080p ve üstü 2k 165hz almanı öneririm marka pek önemli değil ölü piksel olmasın yeter ve gidip kendin bakmanı öneririm yoksa uğraşırsın
dostum pc toplamadım direkt hazır sistem satın aldım :

dediğim gibi max 3k civarı önerdiğin var mı

arkdaşlar benım mentor bu cok memnun kaldım sızde tafsya ederım

2500 diyorum bana ne atıyorsun

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Fiyatı biraz arttır kardeşim pişman olma 2500 tl ye işini göremezsin Asus tuf kullanıyorum pişman olmazsın 4000 felan civarında fiyatı 1 ms 144 hz fps oyuncusuyum

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Samsung Odysse serisine bakabilirsin kendim kullanıyorum G3 de ghosting sorunu var ama dikkat!

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Excalibur 200hz tavsiye ederim fiyati da uygun seni zorlamaz bir senedir kullanıyorum sıkıntı yaratmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...