///

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hılenın goruntusunu paylasıyosunuz cıkıpta ındırme lınkını paylasmayıp mıllete gosterıs yapıyosunuz bulduysanız hıle barı lınkı paylasında ınsanlar faydalansın ama yok kıme dıyon kı artı zulu hack memoy kapanma konsuuna gelınce duyumlara gore zulu memoryhackers mahkemeye vermısler bu yzıuden hıle artık zulada calısmıcak ..............:D
yoo biz gösteriş yapmıyoruz zulu kaldıdı gibi duruyor bu arada bıze dava açmadı :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
bişey soracam speed varya ozmn ben 42 lwlim hack oldugumu anlarlar yan car acmak zorundayım neyse :(

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bişey soracam speed varya ozmn ben 42 lwlim hack oldugumu anlarlar yan car acmak zorundayım neyse :(
bende hileyle 41 oldum sorun yok oyna en fazla vıdeonu cekerler ban yemekten korkuyorsan fake ac sen bılırsın antı report varmıs bu arada sıkayeten korkmana gerek yok kac kere vıdeoda oldumu soyledıler hala çar saglam bısı olsada uzulmem :d

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
abi hilre asla fix yemez dedsınya demınkı yerde gerckten yemezmi yermi ? ?? adam 2018de zulada asla hile olmayacak ve oyun rahatlıcak dmeısıt yayında cevaplarmısı npls.

Üye
8 HİZMET YILI
az birşey kalmıs surda güzelce acıklama yapmıs zaten tekrar okumanı tavsıye ederım sabret gelır
yorumdan nıye rahatsız oldun anlamadım su anda aktıf hıle var 50 level kullanıyor ama hıleyı nerden buldugu belllı degıl kulanan solemıyor her neyse memory ıcın ıse calısmama sebebı zulu huıleyı yapan sahsı mahkemeye vermısler dıyorlar yanı sımdı bu yaptıgım yorumdan nıye rahatsız oldun anlamıs degılım hıle yapıldıysa tasarlandıysa oyunda denendıyse lınkıyle bırlıkte sıteye yuklenmesı daha dogrudur benım gorusum herkesın gorusunede saygı duyarım hılenın lınkı koymıcaksan -ozaman yenı hıle yaptık dıye resımnlerını yukleyıp mıllete umut vermek sacma

Üye
8 HİZMET YILI
#MEMORYSCANNER zulu hackde hani kurduktan sonra 2 server var türk serveri çalısşmıyor gözüküyor bi önceki sürümde ordan girmiştik bunda olmuyor bi aydınlatırmısın?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yorumdan nıye rahatsız oldun anlamadım su anda aktıf hıle var 50 level kullanıyor ama hıleyı nerden buldugu belllı degıl kulanan solemıyor her neyse memory ıcın ıse calısmama sebebı zulu huıleyı yapan sahsı mahkemeye vermısler dıyorlar yanı sımdı bu yaptıgım yorumdan nıye rahatsız oldun anlamıs degılım hıle yapıldıysa tasarlandıysa oyunda denendıyse lınkıyle bırlıkte sıteye yuklenmesı daha dogrudur benım gorusum herkesın gorusunede saygı duyarım hılenın lınkı koymıcaksan -ozaman yenı hıle yaptık dıye resımnlerını yukleyıp mıllete umut vermek sacma
güzel kardesım ben neden rahatsız olayım senın yorumundan :) tekrar okumanı tavsıye ederım dedım guzelcede acıklaması yapmıs tıtanıc rahatsızlık verdıysem kb .)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ablacım veya abicim dosyayı bızımle neden paylasmıyorsunuz ? birde bu hacki paylasmadfan nasıl buluyorlar lütfen hemen paylasın allah rızası içun pls
Ablacım dedim gibib dün en büyük bi osrun vardı çözduk injt olyı vardı aslında biz hileyi dün paylaşacaktık ama nasip değlmiş ama onları halletık herşeyi bittirdik sadece test ediyoruz şaunda Testler socuncda paylacaz iyi Forumlar !

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ÖZGE ABLA ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK İYİKİ VARSIN <3 KALBİMİZDESİN

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
umut felan verıp gelmıcek dıye bır sey yok calısıyorlar hıle bıtınce tam sorunsuz hale gelınce bızımlede paylasılcak tek yapmanız gereken biraz daha sabretmek :)

Üye
8 HİZMET YILI
yoo biz gösteriş yapmıyoruz zulu kaldıdı gibi duruyor bu arada bıze dava açmadı :)anladım hayırlısı olsun mıllet ortalıkta konusuyordu zulu hıleye dava acmıslar bu sebepten calısmıyor dedıler bende solemek ıstedım yorumlarım yanlıs anlasılmasın vallla bı hıle getırın ıyı olur

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ablacım dedim gibib dün en büyük bi osrun vardı çözduk injt olyı vardı aslında biz hileyi dün paylaşacaktık ama nasip değlmiş ama onları halletık herşeyi bittirdik sadece test ediyoruz şaunda Testler socuncda paylacaz iyi Forumlar !
saat kacta gelır kesın zamanı varmı ? :)

Üye
8 HİZMET YILI
bide size tavsiyem zor durumda kalmadıkça hile açmayın kul hakkına giriyorsunuz hele memoryin yapımcıları cehennemin en alt katında olucaksınız!!!!...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
çünkü hile kodlamaktan yorumlara bakamıyorum ! herşsey sizin için çlasıyoruz bizimde hayatmımız var gezmek istiyoruz dışarı çıkmak vsylere ben tam 2 gündür sizler için uyumuyorum bunlar için çlasıyoru lütfen bizide anlayın bizimde işimz zor burada

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bide size tavsiyem zor durumda kalmadıkça hile açmayın kul hakkına giriyorsunuz hele memoryin yapımcıları cehennemin en alt katında olucaksınız!!!!...
KARDEŞ ALAKASI YOK O ZMN DİNİ SAVUNUYOSAN AÇMA KARDEŞİM SENDE GELMİŞ BİZE ÖĞÜT VERİYOR... BİLİYORUZ BİZ BUNLARI ZATEN AMA ZENGİN ZÜPPELERE DERSİNİ VERİYORUZ ;)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hayır hilemız hep aktif olacaktır ölye bi imkan yoktur ozaman zulada bizim kul hakımza giriyor parayaı veren düdğü çalar hesapı bunda aynı işler be kardeşim

Üye
8 HİZMET YILI
anladım yorumlarım yanlsı anlasılmasını ıstemem belkı on yargılı davrandım kusura bakmayın 1 haftadır hıelsız olunca para ıle hava atan kısılere kesılmekten bıktım bılgı verdıgınız ıcınde ayrıca tesekkkur ederım kusuruma bakmayın saygılarımla basarılarınızın devamını dılerım bol sanslart

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
biz size oyunu oynamanızamı engel oluyoruz hıle özgü birşey sende ındır oyna kardesım tutanmı var ? veyahut senın para yatırmanamı engel oluyoruz neden kul hakına gırıyoruz hayırdır :d ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...