Uzman Üye
Model önerisi
s-145 alabilirBiraz daha para ekle Monster'dan al derim, ilgililer. 6000tlden başlıyor ama biraz para ekleyip almayı düşünebilirsinin
bencede masaüstü daha mantıklı zaten piyasa altüst leptop çok zararlı olurleptop şart mı aga yap bi kasa inventus.com ben ordan aldım 4.200 e memnunum
Aynen öyle ben çok memnunum site istersen eğer inventus.com ecolar var menü gibi oradan kontrol edebilirsiniz.bencede masaüstü daha mantıklı zaten piyasa altüst leptop çok zararlı olur
siteyi senin sayende keşfettim yakın zamanda tekrardan pc toplamayı düşünüyorum kesinlikle yararlanabilinicek bir yerAynen öyle ben çok memnunum site istersen eğer inventus.com ecolar var menü gibi oradan kontrol edebilirsiniz.![]()
vallahi güzel ayarlamaları kendin yapabiliyorsun kasa içeriğini felan csgoda 200 fps alıyorum lolde 200 fps alıyorum sabit yani biraz daha maddiyat yönüne + verebilirsen daha güzel 5k ya toplarsın sitedensiteyi senin sayende keşfettim yakın zamanda tekrardan pc toplamayı düşünüyorum kesinlikle yararlanabilinicek bir yer
bu rtx 2070 alınabilecek bi ekran kartımı bilgin varmıolm boşver laptop u unlost eco v2 al en iyisi
Alınılabilir bir ekran kartı daha iyis varsa onu al düşünüyosranbu rtx 2070 alınabilecek bi ekran kartımı bilgin varmı
monitor dahil 10-11 bandında bir sistem toplamayı hedefliyorum dolar kuruda düşerse efsane olur. bu bütçeye alınabilecek rtx 2070 ekran kartı diye araştırdım ben. eğer başka bi tavsiyen varsa sevinirimAlınılabilir bir ekran kartı daha iyis varsa onu al düşünüyosran
Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GB bak bunamonitor dahil 10-11 bandında bir sistem toplamayı hedefliyorum dolar kuruda düşerse efsane olur. bu bütçeye alınabilecek rtx 2070 ekran kartı diye araştırdım ben. eğer başka bi tavsiyen varsa sevinirim
intel işlemciyle kullanıcam herhangi bir sorun yaşarmıyım. birde rtx 2070 bandındamıdırSapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8GB bak buna