4500rp var hangi̇ kostüm veya ne almaliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Death is right beside me just like the wind
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
-- Kanlı Ay Master ve anima timi küresi aç kanka benim fikrim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar tavsiyelerini bekliyorum . Bu arada bana özel mağazada şunlar var ; " Cadılar Meclisi Ahri -- Kanlı Ay Master-- Arcade Ezreal -- Kod Adı Vi-- SKT Vayne
Sana özel mağazada mainin kostümü varsa al. Oynamayı sevdiğin charları yazarsan güzel şeyler önerebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sana özel mağazada mainin kostümü varsa al. Oynamayı sevdiğin charları yazarsan güzel şeyler önerebilirim
main nocturne aslında ama genelde jung adc oynuyorum ama öyle zor heroları oynayamıyorum çünkü gümüş elo yukarı cıkamadık :D
Post automatically merged:

Aynen anima küresi baya iyi
kesinlikle benim gibi rpsi olan varsa açsın beyler 4 tane efsanevi kostüm geldi / yasuo/jinx/leona/annie

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
main nocturne aslında ama genelde jung adc oynuyorum ama öyle zor heroları oynayamıyorum çünkü gümüş elo yukarı cıkamadık :D
Post automatically merged:

kesinlikle benim gibi rpsi olan varsa açsın beyler 4 tane efsanevi kostüm geldi / yasuo/jinx/leona/annie
Noc oynuyorsan Masterde oynayabilirsin. Seçilmiş kişi Master ucuz ve sade ancak hoş detaylara sahip kod adı Yi olmasına rağmen bunu kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Noc oynuyorsan Masterde oynayabilirsin. Seçilmiş kişi Master ucuz ve sade ancak hoş detaylara sahip kod adı Yi olmasına rağmen bunu kullanıyorum
nocta lanetli ruh var masterda sonsuz kılıç var jungle da zaten master jax vi noc oynuyorum lee var da hatta kostümü fırtına ejderide var sandıktan çıktı ama o kadar iyi değilim

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eğer support seviyorsan Dj sona kesinlikle öneririm çok güzel bir skin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka vaynein o skini çöp alma direkt ele onu aralarında en kıyağı ezreal gibi duruyor

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bence direkt kostümlere değil de şu gelen etkinliklerdeki sembollerin biriktiği passlere harca onlarla 1650 rpye en az 20 tane kapsül açıyorsun tut çek çıkma ihtimali de var

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hocam öncelikle kostüm yerine kutu almanı öneririm çünkü kutulardan daha çok kostüm 1 kostüm almak yerine daha mantıklı

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Arcade Ezreal önermem baya yavaş geliyo bana nedefnse diğer kostümleri daha hızlı du bu kostüm daha yavaş vuruş falan atıyomuş gibi geliyor SKT Vayne güzel bence alına bilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence küre aç o vp daha karlı cikabilirsin ben 10 küreden 9000 degirinde kostüm çıkardım çok şanslı isen olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...