457 TL lik Asus Cerberus Fortus Mouse İndirimde (141 TL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim Sağol bende mouse arıyordum hemen sipariş ettim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
reis bence fareye o kadar para vermemelisin benim farem 5 tl ve gayet de profesyonel oynuyorum

zFOX
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
büyük indirim olmuş yorumlarda olumlu ise alınabilir indirimi kaçırmamak gerek.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yazılımı olmayan gamer mouse ? Mouse sc yazamadıktan tuş atayamadıktan sonra pek gamer mouse olmuyor bence.

Bence o konudaki eksiklikleri oyundan oyuna değişir. Mesela ben sadece cs go oynamak için alıyorum ve makro v.s herhangi bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Sensörü çok iyiymiş ve anlık tepkileri gayet güzelmiş bu yüzden alıyorum ve tavsiye ediyorum. Üstelik bu fiyata bulmuşken kaçırmak olmaz bana göre. İyi forumlar.

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Her şeyin fiyatı düsecek daha da sabırlı olan ıstedıgını olucak fiyata da alır şuan ki duurm boyle mouse de kasa toplıcak olan da alır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Asus'un IPS'i genellikle 120 IPS oluyor. Bu mousenin IPS'i kaç acaba? çünkü SteelSeries bu konuda daha iyi...

RinshiS

R
Bu fiyata kesinlikle kaçırılmaması gereken bir mouse Rampage'in ürünleri bu fiyata satılıyorken Asus kalitesi alıyorsunuz sonuçta tabanı magnezyum dış kaplaması plastik bu arada ama hissiyat bakımından kaliteli bir hissiyat veriyor.

Diplomasız Bilirkişi
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
indirimler fake gibi geliyo ama pazarlama taktiği

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bence o konudaki eksiklikleri oyundan oyuna değişir. Mesela ben sadece cs go oynamak için alıyorum ve makro v.s herhangi bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Sensörü çok iyiymiş ve anlık tepkileri gayet güzelmiş bu yüzden alıyorum ve tavsiye ediyorum. Üstelik bu fiyata bulmuşken kaçırmak olmaz bana göre. İyi forumlar.
Gamer mouse global olur herseye hitap eder o açıdan soylemişitim.

Zevk ve renktartısılmaz tabi.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
indirimler fake gibi geliyo ama pazarlama taktiği

İndirimler hemen hemen her üründe var ve artmayada devam ediyor edicek.. Dünyanın şuan içinde bulunduğu durumdan kaynaklı diye düşünüyorum. Üstelik bu fareyi başka sitelerde de aradım ve fiyatları inanılmaz uçuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...