görüntü mü önemli işlev mi önemli sen görüntüye bakarsan baştan kaybedersinBence tipi gayet güzel. Mouse dediğin biraz sade olmalı bana göre![]()
Yazılımı olmayan gamer mouse ? Mouse sc yazamadıktan tuş atayamadıktan sonra pek gamer mouse olmuyor bence.

15 liraya a4 tech almıştım 4000 dpı dı üzerine çay dökülünce cozladıydı usb sini söküp çöpe attıydımreis bence fareye o kadar para vermemelisin benim farem 5 tl ve gayet de profesyonel oynuyorum
reis onu nasıl becerdin ya15 liraya a4 tech almıştım 4000 dpı dı üzerine çay dökülünce cozladıydı usb sini söküp çöpe attıydım
görünmez kaza işte bardağa bir yumruk attım heryer çay oldu annem gelmeden temizledik ALLAH tanreis onu nasıl becerdin ya![]()
Benimde rampagenin bir tane faresi vardı sinirden çıktım balkona aşşağı attımgörünmez kaza işte bardağa bir yumruk attım heryer çay oldu annem gelmeden temizledik ALLAH tan![]()
Gamer mouse global olur herseye hitap eder o açıdan soylemişitim.Bence o konudaki eksiklikleri oyundan oyuna değişir. Mesela ben sadece cs go oynamak için alıyorum ve makro v.s herhangi bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Sensörü çok iyiymiş ve anlık tepkileri gayet güzelmiş bu yüzden alıyorum ve tavsiye ediyorum. Üstelik bu fiyata bulmuşken kaçırmak olmaz bana göre. İyi forumlar.
indirimler fake gibi geliyo ama pazarlama taktiği