4K Bütçe ile klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
laptop olanlar :)
Post automatically merged:

GameBooster G918 Fire kablosuz knk ben kullandım zamanında rahat

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

SteelSeries Apex Pro TKL RGB Kablolu İngilizce Mekanik Oyuncu Klavyesi​

Asus ROG Claymore II Red Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi​

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
4 bin tlye klavye gerçekten çok kaliteli olmalı hayatımda 200 tlden pahalı klavye kullanamadım daha

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ss apex pro bende kullanıyorum çok sağlam klavye tavsiye ederim

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
4K bütçe ile kaliteli bir klavye alabilirsiniz. İşte önerilerim:

1. Logitech G Pro X Mechanical Gaming Keyboard: Bu klavye, her türlü oyuncu ihtiyacına uyacak şekilde tasarlanmıştır. Romer-G mekanik anahtarları sayesinde hızlı ve doğru bir tepki verir. Ayrıca kulaklık girişi, USB geçişi ve çıkarılabilir mikrofonu ile özellikle oyuncular için tasarlanmıştır.
  2. Corsair K95 RGB Platinum XT: Bu klavye, CHERRY MX Speed RGB mekanik anahtarları ile donatılmıştır. Ayrıca 6 adet programlanabilir makro tuşu ve 8MB dahili belleği sayesinde kişiselleştirilebilir. 19 adet RGB aydınlatma bölgesi ile farklı renklerde aydınlatma yapabilirsiniz.
  3. Razer Huntsman Elite: Bu klavye, opto-mekanik anahtarlar ile donatılmıştır. Bu, normal mekanik anahtarların aksine, anahtarın ne kadar hızlı basıldığını algılar ve daha hızlı bir tepki verir. Ayrıca özelleştirilebilir tuş aydınlatması, dokunmatik yüzeyli bir çoklu ortam kontrol paneli ve dahili bir USB hub'ı vardır.
  4. HyperX Alloy Elite RGB: Bu klavye, CHERRY MX Brown mekanik anahtarları ile donatılmıştır ve özelleştirilebilir aydınlatma özellikleri ile gelir. Ek olarak, medya tuşları ve çift katmanlı tuşlar sayesinde, oyun veya çalışma sırasında daha rahat bir kullanım sağlar.
Bu klavyelerin her biri 4K bütçeniz için uygun seçeneklerdir. Seçim yaparken, özellikle anahtar tipi, aydınlatma özellikleri ve herhangi özel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanızı öneririm.

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Steelseries'in amiral gemisini tavsiye ederim dostum. bir kaç incelemesini izlemiştim. Kullanan bir çok kişi pişman olmamış. Uzun ömürlük klavye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...