4kfilmizlesene var şuan görebildiğim ancak filmbol sitesini sayende keşfetmiş oldum gerçekten içerik olarak güzel4Kfilmizle diye bir site var orada rahatlıkla bulabilrisin film indirme sitesi olarakta filmbol sitesi var ben genelde oradan indirirdim harbiden göz kaliteni arttıran çözünürlükte
Onlara da girişeceğim hayırlısı ile. Peki prime videodan hangi film veya diziyi önerebilirsin?Amazon prime 4k şeklinde film ve dizileri indirme seçeneği getirmişti . 8 TL karşılığında abonelik alıp kullanabilirsin. Gerçekten 4k izlemek ayrı bir boyut .
Red Notice izledim. Kadrosu itibari ile çok "hype"lanarak izlediğim için midir bilmem pek keyif alamadım izlerken. Yani umduğumu bulamadığımı söyleyebilirimred notice 4k değil ama baya güzel tavsiye ederim
the old way
Bu kadar The Old Way geldiyse indirelim bakalımthe old way var
Hepsini 2k izlemiştim. O zaman bir de 4k deneyelim. Kefil olmaktan ziyade kullandığınız bildiğiniz demek istedim, teşekkürler1. Mission: Impossible - Fallout
2. Marslı (Martian)
3. Jonh Wick 2
4. Joker
5. Dunkirk
Bunları çok beğenmiştim tavsiye ederim. Güvendiğimiz site demişsin ama ne kadar güvenlide olsa kefil olamicam o yüzden boş bırakıyorum bu herkes için daha iyi![]()
Filmbol'dan yüksek çözünürlüklü film indirmen için belirli bir ücret vermen lazım premium üyelik olarak geçiyor orada4kfilmizlesene var şuan görebildiğim ancak filmbol sitesini sayende keşfetmiş oldum gerçekten içerik olarak güzel
Post automatically merged:
Onlara da girişeceğim hayırlısı ile. Peki prime videodan hangi film veya diziyi önerebilirsin?
Red Notice izledim. Kadrosu itibari ile çok "hype"lanarak izlediğim için midir bilmem pek keyif alamadım izlerken. Yani umduğumu bulamadığımı söyleyebilirim
Bu kadar The Old Way geldiyse indirelim bakalım
Hepsini 2k izlemiştim. O zaman bir de 4k deneyelim. Kefil olmaktan ziyade kullandığınız bildiğiniz demek istedim, teşekkürler![]()
4kfilmizlesene var şuan görebildiğim ancak filmbol sitesini sayende keşfetmiş oldum gerçekten içerik olarak güzel
Onlara da girişeceğim hayırlısı ile. Peki prime videodan hangi film veya diziyi önerebilirsin?
Red Notice izledim. Kadrosu itibari ile çok "hype"lanarak izlediğim için midir bilmem pek keyif alamadım izlerken. Yani umduğumu bulamadığımı söyleyebilirim
Bu kadar The Old Way geldiyse indirelim bakalım
Hepsini 2k izlemiştim. O zaman bir de 4k deneyelim. Kefil olmaktan ziyade kullandığınız bildiğiniz demek istedim, teşekkürler![]()
Yüzüklerin Efendisi serisini komple 4K izlemeyi düşünüyordum zaten. Diğer eklediğin filmlerden "The Legend Of Vox Machina", "Dororo" ve "Truth Seekers" haricini izlemiştim 2k olarak. Ancak sonuçta konumuz 4K o zaman 4K olarak bulup izlemekte fayda var
Güç Yüzükleri
The Boys
Sherlock
The Peripheral
Invıncıble (Eğer marvel seyrediyorsan diziyi bitirdikten sonra 2.sezonu için beklemeye başlayacağını düşünüyorum . )
The Office
The Legend Of Vox Machina
Dororo (Anime olmasının yanı sıra oldukça hoşuma gitmişti .)
Truth Seekers
Hocam bazılarının isimlerini uygulamayı açıp bakarak yazdım çünkü isimlerinden çok hoşuma giden sahneleriyle aklımda kaldılar . Yüksek kalitede indirip izlemek daha mantıklı olacaktır . Geceden indirip ders aralarında falan açıp izlerdim .
Duygusallık barındırıyor biraz . İçimi rahatsız etmişti yine de önereyim dedim .Yüzüklerin Efendisi serisini komple 4K izlemeyi düşünüyordum zaten. Diğer eklediğin filmlerden "The Legend Of Vox Machina", "Dororo" ve "Truth Seekers" haricini izlemiştim 2k olarak. Ancak sonuçta konumuz 4K o zaman 4K olarak bulup izlemekte fayda varAnime olarak ben giriş seviyesinde bir anime izleyicisiyim bu arada o yüzden tam emin olamadım Dororo için ama bi bakalım
öyle bir film yokDOKTOR STRİNGE
Öneriler için teşekkürler. Filmbol sitesine üye oldum ama telefonu aktif etmeye çalışıyorum isminiz kısa diyor kabul etmiyor napacaz o işiBülbülü Öldürmek (1962): Irkçılık ve adalet üzerine klasik bir romanın uyarlamasıdır. Film, 1963 yılında En İyi Film dahil 8 Oscar adaylığı almış ve 3 tanesini kazanmıştır.
Blade Runner 2049 (2017): Bilim kurgu türünün kült eseri Blade Runner’ın devamıdır. Film, görsel efektleri ve atmosferiyle övgü toplamış ve 5 Oscar adaylığından 2 tanesini kazanmıştır.
Parazit (2019): Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho’nun sosyal sınıflar arasındaki çatışmayı anlattığı kara mizah filmidir. Film, 2020 yılında En İyi Film dahil 6 Oscar adaylığı almış ve hepsini kazanarak tarihe geçmiştir.
4K Film indirmek için önerebileceğim site:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap