sıkıntı çıkarırmı hocam ?anakartın max 2900mhz destekliyor ama ramler 3200mhz seçilmiş çok saçma
anakartın max 2900mhz destekliyor ama ramler 3200mhz seçilmiş çok saçma
niye 3200mhz rame para verip 2800mhz olarak kullansın kanka ne diye daha düşük performanslı kullansın pcyiHiç saçma değil 2800 ramler daha pahalı oldugu için herkes 3200 kullanıyor ram yerine 3200 anakart bulabilir ya da böyle de kullanabilir bi sıkıntısıda olmaz
ram hızın max 2800 falan olur kanka tam performansla çalışmaz raminsıkıntı çıkarırmı hocam ?
hocam 2800 bulamadığımdan 3200 yaptım pubg gta 5 falan oynatıyor yeterli olmadı para biriktirir bi tane daha alırım 8 gb ramniye 3200mhz rame para verip 2800mhz olarak kullansın kanka ne diye daha düşük performanslı kullansın pcyi
Post automatically merged:
ram hızın max 2800 falan olur kanka tam performansla çalışmaz ramin
ekran kartı kötü değilki hocamEkran kartı çok iyi olmasa da söylediğin oyunlar için ideal.
niye 3200mhz rame para verip 2800mhz olarak kullansın kanka ne diye daha düşük performanslı kullansın pcyi
ram hızın max 2800 falan olur kanka tam performansla çalışmaz ramin
Kötü demedim ama, yüksek grafik gerektiren veya önümüzde ki zamanlar da çıkacak örneğin: Assassin's creed valhalla---A Plague Tale: Innocence---Red Dead Redemption 2---Far Cry 6---Cyberpunk 2077ekran kartı kötü değilki hocam
Gerekirse low ayarlarda dener gene denerim ben onları rahat ol kralKötü demedim ama, yüksek grafik gerektiren veya önümüzde ki zamanlar da çıkacak örneğin: Assassin's creed valhalla---A Plague Tale: Innocence---Red Dead Redemption 2---Far Cry 6---Cyberpunk 2077
Gibi hikayesi güzel ve mekanikleri çoğu oyuna kıyasla üst düzey olan oyunları iyi bir ekran kalitesi ile oynayamaması.
Gerekirse low ayarlarda dener gene denerim ben onları rahat ol kralKötü demedim ama, yüksek grafik gerektiren veya önümüzde ki zamanlar da çıkacak örneğin: Assassin's creed valhalla---A Plague Tale: Innocence---Red Dead Redemption 2---Far Cry 6---Cyberpunk 2077
Gibi hikayesi güzel ve mekanikleri çoğu oyuna kıyasla üst düzey olan oyunları iyi bir ekran kalitesi ile oynayamaması.
Eğer memnunsan hayırlı olsun yeni sistemin.Gerekirse low ayarlarda dener gene denerim ben onları rahat ol kral
Gerekirse low ayarlarda dener gene denerim ben onları rahat ol kral
Sistemden memnunum tek korktuğum o yeni çıkacak oyunları low veya medium ayarlarda kaldırıp kaldıramayacağıEğer memnunsan hayırlı olsun yeni sistemin.
Kaldırır sorun o değil ama, görüntüsü çok kötü olduktan sonra oynamanın anlamı kalmıyor benim için. Ben görüntüye çok önem veriyorum oyunlar da o yüzden.Sistemden memnunum tek korktuğum o yeni çıkacak oyunları low veya medium ayarlarda kaldırıp kaldıramayacağı
valla kaç yıldır adam gibi görüntü görmedik oyunlarda medium ile high aynı benim içinKaldırır sorun o değil ama, görüntüsü çok kötü olduktan sonra oynamanın anlamı kalmıyor benim için. Ben görüntüye çok önem veriyorum oyunlar da o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?