Süper Üye
İşte ülkemiz de dolar ve Euro'nun önemi, malum yüksek oldukları için oyuncular zor durum da kalıyor.valla kaç yıldır adam gibi görüntü görmedik oyunlarda medium ile high aynı benim için
İşte ülkemiz de dolar ve Euro'nun önemi, malum yüksek oldukları için oyuncular zor durum da kalıyor.valla kaç yıldır adam gibi görüntü görmedik oyunlarda medium ile high aynı benim için
bıostan acılabılıyor mpx mı neydı bısey var 3200 e desteklıyoranakartın max 2900mhz destekliyor ama ramler 3200mhz seçilmiş çok saçma
gskill derken bide 144 hz monitöre şuanlık bütçem yoksistemin güzel ama tek sıkıntı gskill. ALMAMANI ÖNERİRİM. 2014 de aldım 2 yıl sonra bozuldu 2 yıllık garantisi vardı. 2017 de aldım 3 yıllık garantisi vardı oda bozuldu. şimdi corsaire(2*8) geçtim bakalım nolacak. ha bide ekran olarak rampage veya e sporcular tarafından önerilen bi 144 hz alırsan oyunlarda üstünlük sağlarsın haberin olsun
gskill derken bide 144 hz monitöre şuanlık bütçem yoksistemin güzel ama tek sıkıntı gskill. ALMAMANI ÖNERİRİM. 2014 de aldım 2 yıl sonra bozuldu 2 yıllık garantisi vardı. 2017 de aldım 3 yıllık garantisi vardı oda bozuldu. şimdi corsaire(2*8) geçtim bakalım nolacak. ha bide ekran olarak rampage veya e sporcular tarafından önerilen bi 144 hz alırsan oyunlarda üstünlük sağlarsın haberin olsun
peki ultra mı bunlarşu zamanda dolar veya euro bu kadar yüksek olmasa senin sistem kötü derdik fakat ekonomi ortada ellerine sağlık fakat başlangıç sistem
Post automatically merged:
Csgo fps:110
Pubg fps:60
Gta fps:30
Valorant fps:120
Tahmindir:d
i5 yerine ryzen5 3600 daha iyi ddeğil mi*i5 i7 al i3 memnun olmassın
pubg 60 fps alıcağını pek sanmam ama yinede teşekkürlerşu zamanda dolar veya euro bu kadar yüksek olmasa senin sistem kötü derdik fakat ekonomi ortada ellerine sağlık fakat başlangıç sistem
Post automatically merged:
Csgo fps:110
Pubg fps:60
Gta fps:30
Valorant fps:120
Tahmindir:d
ryzen 3 sıkıntı çıkarırmı hocam ram 16 gb sistemde sadece ram yükselttimSistem güzel ancak, 390tl daha verip sana AMD RYZEN 5 2600X 3.6GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 bu işlemciyi almanı öneririm, ram şuan 8Gb sadece oyun oynayacaksana yeterli olacaktır(şuan) onu da zaten ilerleyen zamanlarda yükseltirsin
Ryzen 3 3100 2600X'den daha iyiSistem güzel ancak, 390tl daha verip sana AMD RYZEN 5 2600X 3.6GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 bu işlemciyi almanı öneririm, ram şuan 8Gb sadece oyun oynayacaksana yeterli olacaktır(şuan) onu da zaten ilerleyen zamanlarda yükseltirsin