5 Aylık Ücretsiz SSD VPS!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]5 aylık ücretsiz VPS'e sahip olmak için ilk olarak digitalocean sitesinde yeni bir üyelik açmamız gerekiyor. (eski üyeliklerle denemeyin lütfen)[/FONT][/FONT]

[font=Roboto, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 1:[/FONT][/FONT] 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[font=Roboto, sans-serif][font=Roboto, sans-serif] adresine girip kayıt oluyoruz.[/FONT][/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 2:[/FONT][font=Roboto, sans-serif] Kayıt olduktan sonra bu bağlantıya gidiyoruz: [/FONT][font=Roboto, sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 3:[/FONT][font=Roboto, sans-serif] DigitalOcean seçeneğini seçiyoruz ve bağlan butonuna basıyoruz.[/FONT][/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 4:[/FONT][font=Roboto, sans-serif] Bastıktan sonra bize vereceği kuponu kopyalıyoruz.[/FONT][/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 5:[/FONT][font=Roboto, sans-serif] DigitalOcean üyeliğimizi [/FONT][font=Roboto, sans-serif]
[/FONT]
[font=Roboto, sans-serif] adresinde ki herhangi bir bilgiyle oluşturmamız gerekiyor. (bir kaç sefer kabul etmeyebilir, sürekli farklı bilgiler deneyin)[/FONT][/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 6:[/FONT][font=Roboto, sans-serif] Ardından promosyon kodunu aktif edin ve 25$ bakiyeniz hesabınızda olacak.[/FONT][/FONT]
[font=helvetica, arial, sans-serif][font=Roboto, sans-serif]Adım 7:[/FONT][font=Roboto, sans-serif] Son olarak aylık 5$ ücreti olan paketten 5 aylık satın alıyoruz.[/FONT][/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Son[/FONT][font=helvetica, arial, sans-serif] Olarak Tadını Çıkarın 
1f642.png
[/FONT]

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
konuyu düzenleyin. Denedim çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...