Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam 5k ile 1. el almanı önermem çok iyi performans veren bir şey alamazsın o yüzden sarı siteye girersen orda 2. el 2000 serisi kartlar ya da 1660ti bandında kartlar bulabilirsin tabii ikinci elde kontrol edip almanı öneririm. Örnek olarak furmark testlerini kesin gör kartın. Örnek sarı site ilanı
Paranın kuruşuna kadar performans almak istiyorsan ikinci ellere bakacaksın , onlarda da 5000 liraya GTX 1080Ti / Rx 6600XT fiyat performans 'da zirve noktadalar.
Ufak bir Uyarı : Alacağının ekran kartı ile birlikte sistem güç tüketimini de göz önünde bulundur , güç kaynağın yeterli olması gerek.
Knkam ben 2.el aldım rx 6600 3000 TL ye halen kullanıyorum bir sıkıntısı çıkmadı performansı da iyi sanada öneririm ama dikkat et çünkü sıkıntı çıkara bilen bir ekran kartı alabilirsin
RX6500XT ekran kartına göz atabilirsin bu fiyata fp bir ekran kartı birçok oyunda işini göreceğini düşünüyorum daha fazla zamlanmadan alabilirsin hatta biraz daha bütçeni arttırırsan 6600 serisine de göz atıp onu da tercih edebilirsin o daha iyi olur
0 almak isterseniz nvidia olarak 1650 veya bütçeyi arttırabilirseniz 1660 Super tercih edebilirsiniz. AMD olarak rx 6500xt alabilirsiniz. Bence 2.el daha iyi ama mining yapılmış çıkma ihtimali var.