Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 bin TL'ye kadar yüksek Hz ve IPS VA olan monitör önerisi
uzun süre kullanıcaksan 244 hz almanı öneririm mmfps oyunlarda falan çok işine gelir işleryolunda diye bir site vardı biraz illegal satıyordu kapandı. Kapanmadan 3 katı düşük fiyatına alabilirdin
fikrime ve etrafımdaki gördüğüm insanlardan tecrübelerime göre hiçbir casper ürününe para vermem çevremdekilere de önermem. yorumlarda bolca excalibur önerilmiş ancak ben tavsiye etmiyorum.. Benim önerim samsung odyssey g3. Samsung iyi bir panel üreticisi. Hem televizyon açısından hem monitör açısından iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu monitörler, farklı panel teknolojilerine (IPS ve VA) sahip olup yüksek yenileme hızlarıyla oyuncular için ideal seçeneklerdir. Her biri iyi bir fiyat performans dengesi sunar. Ancak, tercihlerinizi göz önünde bulundurarak detaylı araştırma yapmanız ve ürün özelliklerini kontrol etmeniz önemlidir.
Fiyatlar yaklaşık olarak tahminidir. Tekrardan kontrol etmenizde fayda var.