Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim sana tavsiyem hawk koltuklarına bakman yönünde olacaktır rahatlık olarak süspansiyon olarak 4 4 lük bir koltuk kolçakları da 4D idi yanlış bilmiyorsam ben de hawk kullanıyorum bu fiyata mutlaka vardır fiyatının hakkını veriyor yani alabilirsin sorunsuz kullanırsın
Kafanda belirle bir şey al o öyle bu böyle derken ben 4k ya koltuk alcaktım bi anda razer koltuğunu alırken buldum kendimi 7.5k ya çok düşündüğün zaman skala yükseliyor .d
Secretlab Omega Serisi: Secretlab yüksek kaliteli koltuklarıyla ünlüdür. Omega serisi dayanıklı malzemelerden yapılmış ayarlanabilir özelliklere sahip ve uzun süreli oturmalarda bile rahatlık sağlayan bir seçenektir
Cougar Armor S: Cougar uygun fiyatlı ve kullanışlı oyuncu koltukları üreten bir markadır. Armor S modeli sağlam yapısı ve yastıklı tasarımı sayesinde oyun maratonlarında rahatlık sunar
GTPLAYER S Serisi: GTPLAYER bütçe dostu oyuncu koltukları üretir S Serisi dayanıklı malzemeler olarak bilinir
AndaSeat Assassin Series: AndaSeat kaliteli malzemelerden yapılmıştır Assassin serisi rahat oturmayı ve uzun süreli oyun deneyimlerini destekleyen bir koltukdur