5 gündür 40fps düştü. Lütfen yardım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Ortalama 45 fps düşüşü yaşıyorum csgo oynarken. İntenette araştırma olarak gördüğüm herşeyi denedim. Nvdia ayarlardan performansa çekmeden. Xbox Dvr kapatmaya herşeyi denedim ama hala fps 40 sabitte kalıyor. 5 gün önce Windows güncellemesi geldi. Onun yüzünden olduğunu düşünüyorum ama sizlerin yardımcı olacağını düşünüyorum.
Post automatically merged:

Bu arada laptop kullanıyorum. Laptopun sarj adaptörü bozulmuştu çakma kullanıyordum. Yine aynı kullandığım dan aldım ve bataryanın öldüğünü fark ettim ve sarj %0da kalıyor bataryanın. Bataryayı çıkardım, bataryasız kullanıyorum. Batarya ayarlarından yüksek performansı da seçtim ama fps de düzelen birşey yok. Sorunuma çözüm bulacak kişiye csgo evanterimdeki istediğini ürünü hediye olarak vericem

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam sadece youtube'de 'UNLOST'un paylaştığı fps yükseltme videosunu izle 1 ay önce felan paylaştı çoğu insanın fps si arttı.Sende dene işe yarayacaktır

• Like
Tepkiler: qxp
öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden oyuna yüksek öncelik ver.

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güncellemeyle beraber çok gereksiz uygulamalar performans düşürücüler geliyor.. unlost tv nin fps yükseltme videosunu izleyebilirsin bende işe yaramıştı
Post automatically merged:

Görev yöneticisinden oyuna yüksek öncelik ver.
oha öyle bir şey mi var, nasıl yapılıyor bulamadım ama merak ettim biraz açabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...