Oynama sıklığına bağlı verdiği challenge'lari hızlı yaparsan daha kolay kasılıyor ne kadar cok oyun atarsan okadar hızlı kasarsın sadece valorant oynamak zorunda degilsin lol dota gibi oyunlardada challenge veriyo öylede kasabilirsinortalama ne kadar sürer bir skini almak
Dostum valorant hesabınla uygulamaya giriş yapmıyorsun uygulama içerisinde farklı kayıt bölümü var.kendi hesabınla giriş yaptıktan sonra nekadar güvenli olabilirki?
10 kişi kullanırsa referansla 200 puan veriyo extra başka bi faydası yokhocam kendi linkinizden puan vs kazanıyormusunuz arkadaşlarıma atayım bende
Hile değil legalula bende böyle hile varmı acaba diye bakıyodum varmıs
o da doğru ya hesap gidersekendi hesabınla giriş yaptıktan sonra nekadar güvenli olabilirki?
he pardonOynama sıklığına bağlı verdiği challenge'lari hızlı yaparsan daha kolay kasılıyor ne kadar cok oyun atarsan okadar hızlı kasarsın sadece valorant oynamak zorunda degilsin lol dota gibi oyunlardada challenge veriyo öylede kasabilirsin
Post automatically merged:
Dostum valorant hesabınla uygulamaya giriş yapmıyorsun uygulama içerisinde farklı kayıt bölümü var.
10 kişi kullanırsa referansla 200 puan veriyo extra başka bi faydası yok
Hile değil legal
cpu kullanımı ram kullanımı vs paylaşmış ki adam niye görmeden laf ediyorsun hocam darboğaz dediğin olay bambaşka bir şey vsOverwolf'un default hali bile bilgisayarı kastırır işlemciyi darboğaza sokar kaldı ki REKL*MA boğan bir uygulamasını öneriyorsun eksik bilginle üstüne üstlük ****** yapıp REFERANS kasmak istemişsin ki bu ucuz PONZİ uygulamasına bir isim de sen ekleyebil diye bu da şu soruyu akıllara getiriyor ; "La madem kazandırıyor ne diye bu ****** niyeti kendi kendine kasamıyor demek ki" ek olarak Kel'in ilacı olsa kendi başına sürer arkadaşım eminim veriyordur skini Overwolf'a ve mağazasındaki eklentilere güvenim olsa da Bilgisayarı ÇOK FAZLA KASTIRIR ve SEN RE*KL*AM yapmak için paylaşıyorsun bu postu ona tilt oldum normal llink bırakıyor olsan yine makul yardımcı olmak istiyor denir ama kendin bile kazanmıyorken ki referans kasmaya çalışıyorsun işin kolaylaşsın diye ne amaçla böyle bir post atıyorsun ?
edit notu : İnsanların vaktini çaldığını düşünüyorum ek olarak kazancın olmadığı için referans kasmaya çalışman ve bilgisayarı kastırmaz gibi bilgisiz ve cahilce yalan yanlış bilgide bulunman tilt etti açıkçası umarım vaktini harcayıp da bu lüzumsuz ponzi sistemine senin bilgisizliğin ve cahilliğin yüzünden biri daha düşmez.
editnotu2 : Bilgisayarım güçlü eğer onu diyerek savunma yapacaksan. evet overwolf yoruyor sadece. Hatta öyle ki 30 sekmeli Chrome ile yarışır bilgisayara darboğaz konusunda
Aynen öyle dostum aşağıda bana saçmalamışsın diyen arkadaşa detaylı olarak anlatıcam merak edersen sebebini okuyabilirsin sen de yorum kasma gayem olmadığı için ikinize tek yorumda cevap vermek istedim. (bir çoğunun aksine.)Şuan senin söylediklerinle kafam bir hayli karıstı dostum, ortalama bir pc ye sahibim bu işe hiç bulaşmamamı söylüyorsun gibi geldi
Birader senin bu -5 IQ MANTIĞINLA insanları yanlış yönlendirmenden önce şunu belirtmem lazım , overwolf bir CLIENT senin gibi bir cahilin bile üstelik olmayan bilgisiyle beni karalayan bir cahilin bile anlaması için anlatıyorum iyi dinle bak bir daha anlatmam başaksı da anlatmaz seninle sadece alay eder.cpu kullanımı ram kullanımı vs paylaşmış ki adam niye görmeden laf ediyorsun hocam darboğaz dediğin olay bambaşka bir şey vsbaya bi saçmalamışsın
Kardeşim sen öncelikle sakin ol , ve enter tuşuna bastıktan sonra ki rahatlamanla yaşamanı tavsiye ediyorumAynen öyle dostum aşağıda bana saçmalamışsın diyen arkadaşa detaylı olarak anlatıcam merak edersen sebebini okuyabilirsin sen de yorum kasma gayem olmadığı için ikinize tek yorumda cevap vermek istedim. (bir çoğunun aksine.)
Birader senin bu -5 IQ MANTIĞINLA insanları yanlış yönlendirmenden önce şunu belirtmem lazım , overwolf bir CLIENT senin gibi bir cahilin bile üstelik olmayan bilgisiyle beni karalayan bir cahilin bile anlaması için anlatıyorum iyi dinle bak bir daha anlatmam başaksı da anlatmaz seninle sadece alay eder.
Social Club açtığında bilgisayarında bir değişiklik oluyor mu ? olmuyor , Steam açtığında Orign açtığında ya da LeagueClient , Riot Services açtığnıda oluyor mu olmuyor ne zaman olmaya başlıyor?
GtaV.exe , CSgo.exe,FIFA21.exe ya da LeagueofLegends.exe açıldığında değil mi şimdi senin gibi bir arkadaş'a göre bu oyunlar sistemi yormuyor darboğaza sokmuyor Aç Social club'ı steami origni riot clientı hepsini aynı anda aç soran olrusa da Görev yöneticisinden söz konusu bahsi geçen bu UYGULAMA/OYUNU DEĞİL , onun clientini görüntüle ÜSTELİK PC'DE HİÇBİRŞEY ÇALIŞMIYORKEN soran olursa da yormuyor dersin cahilliğine hem üzülüyorum hem sinirimi bozuyor ve bunla bana gelmişsin diyorsun ki ,
NİYE GÖRMEDEN LAF EDİYORSUN , görmemiş olan benim , SAÇMALAYAN DA benim değil mi ciddi söylüyorum sana kırıldım aga o yüzden sinirlendim hem yanlış bir bilgiye sahipsin hem de böyle bir şey yazıyorsun kırıldım. bak şöyle ki orada bahsi geçen program overwolf değil overwofl bir arayüz tıpkı Porofessor.gg'nin uygulaması için gerektiği gibi bir arayüz en basiti ,
İndir rastgele bir overwolf uygulaması ve oyuna gir overwolf açıkken aldığın FPS değeri orta sistem ve başlangıç düzey bir bilgisayar için en iyi ihtimalle 10-15 düşürür normalde alacağından. Overwolf'u 2014'den beri kullanıyorum yani bilirim kanka.