50 Mbps internetten 16 Mbps internete geçmek çok fark eder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka bu ms durumu senin internet hızınla alakalı değil santrale ne kadar uzak olduğunla alakalı eğer internet santreli binanın hemen altındaysa lolde 1 ms bile alırsın yani ms muhabbeti şu sen bir tuşa bastığında öncelikle bu senin internet sağlayıcın aracılığıyla her mahalle ve caddede en az bir tane bulunan santrele gönderiliyor bu santraldende riotun sunucularına aktarılıyor bu aradaki geçen süre senin ms in oluyor kısacası demeye çalıştığım şey ms = senin santrale olan uzaklığın + riot sunucularının santrale olan uzaklığı

ayrıca şunuda ekleyebilrim eğer dolaylı yoldan ms süreni azaltmak istiyorsan internetini daha boş olarak düşündüğün bir portta kullan ayrıca kullandığın dns dahi senin ms miktarını etikler kimsenin sıkça tercih etmediği güvenilir ve hızlı olduğunu düğündüğün dns ler kullan

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
o ms farkı internet servis sağlayıcı göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
buna net bişey söylemek zor interneti sabit 16 mbps alırsan çok bir sorun yaşamazsın ben yıllarca 24 te kullandım

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
30-40 civarı alırsın herhalde tahminimce

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bizde 8 . Altyapımız Gigafiber destekliyor 1000-1000 simetrik. Ama Yakında üniversiteyi kazanırsam taşınacağım için çektirmedik. aileme de o kadara gerek yok zaten. Ama ping sorunu çok oluyor . bazen 1k 2k bile oluyor . Ama valorantta en iyi şekilide 15 20 Lolde de 11 30

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini aramalısın en kesin çözümm

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
ms de hızın çok küçük katkısı vardır en önemli oturduğun yerin konumudur önceki evinin yakınlarda biryere taşınırsan 2 3 ms fark olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhabalar. Öncelikle tek bir firmayamı gittiniz mesela benim haberim yoktu kablonet bizim binaya alt yapı getirmiş 1000 mbps ye kadar verebiliyormuş. Şuan vodafone kullanıyorum 50mbps yani bütün firmaları arayıp sormanızı tavsiye ederim öncedende ttnet kullanıyordum adamlar telefon hattından 50 mbps internet veriyolardı biraz araştırmalısın bence.

Üye
3 HİZMET YILI
max 200ms o da internette birileri olursa diye düşünüyorum normal vakitlerde 30-70 arası takılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aldığın operatöre göre değişir tabi ama tabi baya fark oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...