Onaylı Üye
ben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?)
Dostum söz konusu hileyse ban yeme riskin her zaman vardır. Sen yoktur falan diyenlere hiç bir zaman inanma. Çalışma konusuna gelince, hileler olabildiğince seri bir şekilde güncellenmeye çalışıyor. Şuan çalışmıyorsa bile güncellenir yani.ona gore denıycem ban muhabbetı ve calısmama muhabbetı yojsa
Eğer spam mesaj yapıyorsan silerler. Forumun alt kısmında ne tür mesajların spama gireceği hakkında bilgiler var.hacı 300 yorumu nasıl yaptın 50 yorum yapamıyom siliyorlar sürekli :S
aynen katılıyorum50 yorum idael oldu bence ben pubg lite gibi güncelleme gelmeyecek oyuna 300 yorum atmazdım şahsen
bence olmadıaynen katılıyorum
onaylı üye olman gerekiyor bunun içinde en az 50 yorum yapman gerekşimdi biz pubg lite hilesi açamıyoz neden
hile ban atmıyor ama bu kırıcı konuşma hoş değil beğenmiyorsan yapmasaydın kardeşim kimse seni buna zorlamadı...ben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?)
hocam konuyu okuyorum kendi yorumumu yazıyorum işime yarayan birşey olursa teşekkür ediyorum abartmıyorum ki :SDostum söz konusu hileyse ban yeme riskin her zaman vardır. Sen yoktur falan diyenlere hiç bir zaman inanma. Çalışma konusuna gelince, hileler olabildiğince seri bir şekilde güncellenmeye çalışıyor. Şuan çalışmıyorsa bile güncellenir yani.
Post automatically merged:
Eğer spam mesaj yapıyorsan silerler. Forumun alt kısmında ne tür mesajların spama gireceği hakkında bilgiler var.
hocam öyle deme er yada geç pubg lite giren olmayacak diye düşünüyorum güncelleme yüzündenbence olmadı
bence gayet güzel oldubence olmadı
aslında sınırımı çıkarıyorum olmadı dıye trip olarak say :dhocam öyle deme er yada geç pubg lite giren olmayacak diye düşünüyorum güncelleme yüzünden
anladım tesekkür ederimonaylı üye olman gerekiyor bunun içinde en az 50 yorum yapman gerek
su an oyuna girmedim ama birazdan girersem yazarım eklersin oyundan KingWathonşuan hile çalışıyor mu sizde? Ben 10 gündür falan kullanıyorum ama şuan çalışmıyor.
önemsiz derken söylemek istediğin şey alakasız cevaplarsa evet haklısın ama sorulan soruya mantıklı bir cevap verilmişse bence sorun yok demektir.eğer önemsiz yorum atarsanız banlanırsanız haberiniz olsun
aslında sınırımı çıkarıyorum olmadı dıye trip olarak say :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?