50 yorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?)

hacı 300 yorumu nasıl yaptın 50 yorum yapamıyom siliyorlar sürekli :S

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ona gore denıycem ban muhabbetı ve calısmama muhabbetı yojsa
Dostum söz konusu hileyse ban yeme riskin her zaman vardır. Sen yoktur falan diyenlere hiç bir zaman inanma. Çalışma konusuna gelince, hileler olabildiğince seri bir şekilde güncellenmeye çalışıyor. Şuan çalışmıyorsa bile güncellenir yani.
Post automatically merged:

hacı 300 yorumu nasıl yaptın 50 yorum yapamıyom siliyorlar sürekli :S
Eğer spam mesaj yapıyorsan silerler. Forumun alt kısmında ne tür mesajların spama gireceği hakkında bilgiler var.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
eğer önemsiz yorum atarsanız banlanırsanız haberiniz olsun

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?)
hile ban atmıyor ama bu kırıcı konuşma hoş değil beğenmiyorsan yapmasaydın kardeşim kimse seni buna zorlamadı...

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Her hilenin sonu bandır kavramı yanlıştır. Hile sürekli güncel tutuluyor ve her yamada güncelleniyorsa ve sen de insan gibi abartmadan hile kullanıyorsan sonun ban değildir. Oyun güncellemelerinden sonra foruma girerek hilenin güncel olup olmadığını teyit etmek en sağlıklı yoldur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum söz konusu hileyse ban yeme riskin her zaman vardır. Sen yoktur falan diyenlere hiç bir zaman inanma. Çalışma konusuna gelince, hileler olabildiğince seri bir şekilde güncellenmeye çalışıyor. Şuan çalışmıyorsa bile güncellenir yani.
Post automatically merged:

Eğer spam mesaj yapıyorsan silerler. Forumun alt kısmında ne tür mesajların spama gireceği hakkında bilgiler var.
hocam konuyu okuyorum kendi yorumumu yazıyorum işime yarayan birşey olursa teşekkür ediyorum abartmıyorum ki :S

Üye
6 HİZMET YILI
Birde bu guruplara katılmak gerekiyormuş. Gruplara nereden katılacağız bilen varmı?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bro kimse %100 garanti veremez. Sadece wh ile risk daha düşük tabi ama bir garanti yok hile kullanıyorsan banı göze alacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...