500-700 TL arası klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
500-700 TL arası klavye arıyorum. Önerileriniz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gamepower ya da steelseries serilerine göz atmanı tavsiye ederim, gamepower ss'e nazaran fiyat performans buarada

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kaliteli bir Membrane klavye istiyorsan MSI GK30 olabilir, artık kaliteli bir mekanik klavye için 1000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor maalesef. 400-500 liraya satılan Gamepower gibi mekanik klavyelerden de uzak dur :D 500 TL'ye evet o klavyeyi alırsın ancak birkaç ay sonra bozulmayacagının bir garantisi yok ve malzemeleri de kalitesiz oluyor. MSI'ın bir adı var ve kendim de GK30 kullanıyorum 2 aydır. Bir problemini açıkçası görmedim, kaliteli membrane klavye işte :D Daha ne olsun? GK30 hakkında aklında bir soru varsa cevaplamak isterim.

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Corsair K55 RGB Pro'ya bakmalısın dostum. Mekanik değil ama bastan söylemeliyim. Corsair markasına ben aşırı güveniyorum gayet de tatmin edici mekanik klavyeleri aratmıyor. Ayrıca klavyenin sol tarafında ayarlanabilir 6 adet makro tusu mevcut. Kendim Knight oynadığım için cok isime yarıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tabii ki de Logitech G213, kullandıgım en guzel klavyelerden diyebilirim tam bir fiyat performans hissiyatifi mekanik ve üstüne mekanik kadar ses çıkarmayan yarı mekanik bir klavye DP'si hızıda LoL gibi yüksek DP'sı gerektıren oyunlar ıcınde gayet yeterli düşünmeden almanı tavsıye ederim.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@sinsipeçne kronik tuş sorunu olan bir klavyeyi almak çok da mantıklı değil.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Anlıyorum da ben gene de kronik tuş sorununun olduğunu belirteyim, alıp almamak da konu sahibine kalmış.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
redragon kumara k552-2

aydınlatması ve kullanırken verdiği hafif daktilo hissi çok iyi. ürün kasasının metal olması klavyenin ağırlığı sabit durmayı sağlıyor gereksiz hareketlenme yaşanmıyor. tuş düzeni ve aralığı da çok güzeldi. biz pişman olmadık düşünenlere tavsiye ediyorum fiyatına göre çok güzel ürün.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
MSI VIGOR GK 50 ELITE i alabilirsin 2 aydır kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım kailh white anahtarları kullanıyor ses açısından fazla rahatsız etmiyor gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gamepower blue sw'yi öneririm hem sağlam hem fazla alan kaplamıyor hem de bu klavyeye göre gayet ucuz temizlemesi de kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...