Arkadaşlar telefonu sırf YouTube Music üzerinden müzik dinlemek amacıyla almak istiyorum. 500 TL'ye 2. el bir iPhone 5S alınır mı? Özellikle 5S istememin sebebi şudur ki cebe kolay sığması, ucuz olması, kaliteli olmasıdır. 500'e daha düzgün MP3-MP4 Player var derseniz linkleri beklerim.
Beklentinin ne olduğuna göre değişir. Sonuçta eski nesil bir telefon ve ios 16 güncellemesini almayacak. ios 16 güncellemesini alacak en düşük versiyon Apple modeli İphone 7. Uygun fiyata bulabilirsen onu da düşünebilirsin. Fakat müzik çalar ve saat olarak kullanacaksan iş görür.
8 den aşağısı alınmaz çünkü yeni güncellemelerde telefonun işlemcisi dara düşüyor diye duydum çünkü 7 dahil öncekiler fusion çip varken 8 dahil sonrasında bionic çip var yani baya bionic çipli olanı öneriyorum
telefon yerine direkt bi mp çalar alman daha mantıklı olur çünkü eski modellerde pil ömrü çok kötü. sıfır olsa neyse derim ama 2. el pili çok gider diye tahmin ediyorum.