500 TL'ye kadar mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar;

Elimdeki Cooler Master MK110 mekanik hisli klavyeyi sattım. 500TL civarında bir bütçem var her şeyi tabiki 4/4 olamaz o fiyata. Fakat Makul özelliklerde hissiyatı güzel ışıklandırması aşırı kötü olmayan bir klavye arıyorum.

Esas kriterim yazılım olması renklendirme için. Bilek desteği var/yok çok önemli değil. Çoğu kişi Gamepower önerecek büyük ihtimal. Benim aklıma takılan Monster Pusat K3 Pro.

Kullandığınız klavyelerinin model ve negatif özelliklerini bildirirseniz ona göre ben de araştırmaya devam edeceğim

Teşekkürler, iyi forumlar.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
500 lira bandında değilde (daha ucuz) James Donkeyin klavyeleri çok kaliteli ben 3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum hala bi bozuklukla karşılaşmadım

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
500 lira bandında değilde (daha ucuz) James Donkeyin klavyeleri çok kaliteli ben 3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum hala bi bozuklukla karşılaşmadım
james donkey düşünmüyorum, tasarımları hoşuma gitmiyor ve ucuz mekanik klavyesini görmedim hiç

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
GameBooster GB-G908B Bolt Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye bunu onerebilirim fiyat bandında en iyi mekanik klavyelerden blue switch olmasıda çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bütçesi bu kadarsa bana kalsa almam. Kaliteli bir membran klavye daha mantıklı geliyor. G213 kullanmıştım 2 sene kadar. Gayet memnundum.

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
gamepower calypso öneririm hem 1 ms hem su geçirmiyor inceleme videosunu izlemelisin

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka 500₺ bütçen varsa kesinlikle türk markalarından uzak tur yurt dışı markalara bak örnek veriyorum corsair vs. razer bunlara bak istiyorsan bildiğim kadarıyla razer elit 500tlden aşşağıydı geçen sene

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Rampage markasını çok seviyorum ürünleri kaliteli oluyor. Mekanik klavye bir markette görmüştüm tuş hissiyatı hoşuma gitmişti.
Sadece bir deneyim.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Mekanik yazmama rağmen membran öneren arkadaşları anlam veremedim.. Benim de aklımdaki klavye Monster Pusat K3 Pro. Rampage markasını çok düşündüm, Gamepower'a bir sempatim yok herkes memnun ama karar veremiyorum o markaya. Bir de rainbow klavyeleri sevmiyorum RGB klavyeler tercihim rainbow gereksiz göz yoruyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mekanik hisli silikon klavyeler var ben bi ara bi cafede kullandım çok hoş bişeydi ama bulamadım aynı his veren

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
500TL ile bütçe bu devirde klavye almak cidden zenginlik 5 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum. ama sana logitech g413 klavyesini önerebilirim hem kullanışlı bir klavye hemde parmak hasasiyeti nereye tıkladığını zamanla hissederek oynayabilecek kapasiteye geleceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
500TL ile bütçe bu devirde klavye almak cidden zenginlik 5 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum. ama sana logitech g413 klavyesini önerebilirim hem kullanışlı bir klavye hemde parmak hasasiyeti nereye tıkladığını zamanla hissederek oynayabilecek kapasiteye geleceksin.

Logitech G213 nasıl bi model

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Logitech G213 nasıl bi model
öyle bir model mi varmış yeni duydum :)

Cooler Master MK110 kullanıyorum ben çok memnunum ama mekanik istediğimden değiştiriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öyle bir model mi varmış yeni duydum :)

Cooler Master MK110 kullanıyorum ben çok memnunum ama mekanik istediğimden değiştiriyorum
evet gecenlerde vatan bilgisayarda gördüm fiyat bakımından da 600civarı bişeydi

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu fiyat bandına FPS oyuncusu için bunu öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
markayı boşver de red switch alma blue switch al knk

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
2. el g510 bulabilirsen kaçırma bence 10 senedir kullanıyorum abartmıyorum cidden 10 sene oldu ve tek tuşu bile bozulmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...