james donkey düşünmüyorum, tasarımları hoşuma gitmiyor ve ucuz mekanik klavyesini görmedim hiç500 lira bandında değilde (daha ucuz) James Donkeyin klavyeleri çok kaliteli ben 3 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum hala bi bozuklukla karşılaşmadım
aynn oda güzel fiyatı yanlış deyilsem şimdide baktım 650 tl ydiGameBooster GB-G908B Bolt Blue Switch Rainbow Mekanik Gaming Klavye bunu onerebilirim fiyat bandında en iyi mekanik klavyelerden blue switch olmasıda çok iyi
suan itopyada 440 liraaynn oda güzel fiyatı yanlış deyilsem şimdide baktım 650 tl ydi
500TL ile bütçe bu devirde klavye almak cidden zenginlik 5 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum. ama sana logitech g413 klavyesini önerebilirim hem kullanışlı bir klavye hemde parmak hasasiyeti nereye tıkladığını zamanla hissederek oynayabilecek kapasiteye geleceksin.
öyle bir model mi varmış yeni duydumLogitech G213 nasıl bi model
Cooler Master MK110 kullanıyorum ben çok memnunum ama mekanik istediğimden değiştiriyorum500TL ile bütçe bu devirde klavye almak cidden zenginlik 5 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum. ama sana logitech g413 klavyesini önerebilirim hem kullanışlı bir klavye hemde parmak hasasiyeti nereye tıkladığını zamanla hissederek oynayabilecek kapasiteye geleceksin.
evet gecenlerde vatan bilgisayarda gördüm fiyat bakımından da 600civarı bişeydiöyle bir model mi varmış yeni duydum
Cooler Master MK110 kullanıyorum ben çok memnunum ama mekanik istediğimden değiştiriyorum
switch takıntım pek yok ve herkes red'in ms olarak en iyisi olduğunu söylüyor niye bluemarkayı boşver de red switch alma blue switch al knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?