5000₺ Bütçeyle set olarak PC lazım ( masaüstü )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar 5000 TL bütçem var az bı bütçe olduğunu biliyorum ama onerebiliceginiz oyun bilgisayarı var ise linki atabilirmisiniz size zahmet set olarak yani komple bilgisayar lütfen

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
komple bilgisayarı biraz açabilirmisin ona göre öneride buluncam yani sadece içinde herşey bulunan bir kasamı yok kasa mose kulaklık klavye monitormü

Son düzenleme:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
4.114.80₺
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
al knk beğen al istediğini

Bana masaüstü oyun bilgisayarı ihtiyacın olduğunu söyledin.
Verdiğim bütçeye monitör de dahil, monitör tavsiyesi de istiyorum. özelliklerin olması gerektiğini belirttin.
Bu ürün için ödeyebileceğin tutarın ₺ 5000 olacağını belirttin.
masaüstü oyun bilgisayarı ararken dikkat etmem gerekenlerin klavye ve mouse da dahil olsun bide kulaklık olduğunu söyledin.
Ön Bilgi: Masaüstü oyun bilgisayarlarını seçerken öncelikle oyunlarını yüksek grafik ayarlarında gecikmeden oynayabilmen için ekran kartı ve işlemcilerine, daha sonra Ram ve depolama alanına bakarak seçiyorum. Sana önerdiğim ürünler de bütçenin içinde bulunan ve bu kullanımlarda en iyi performansı gösteren ürünler.
Senin için en iyi ürünler:

Neden bu ürün?
Mekanik hisli tuşları sayesinde oyun deneyimini arttıran bu ürün gökkuşağı aydınlatması ile de şık bir görüntü sunuyor.

Neden bu ürün?
Geliştirilmiş ve büyütülmüş mikrofonlar ile çok daha iyi iletişim kurabilmenin yanında stereo yapısıyla da oldukça iyi ses deneyimi elde edersin. Ayrıca katlanabilir yapısı sayesinde bu kulaklığı kolayca taşıyabilirsin.

Neden bu ürün?
24 inç boyutunda 75 Hz Full HD ekrana sahip bu monitörle görüntülerin orta düzey akıcı gözükürken IPS paneliyle de canlı renkte görüntüler elde edersin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir.

Neden bu ürün?
Bu fiyata oyun kategorisinde hepsi bir arada olan nadir ürünlerden.RX 550 Ekran kartı, 8 Gb belleği ve 240 Gb sabit diski ile giriş seviye oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Tek fanlı olması tek eksisi olabilir.

Neden bu ürün?
ARGB led bar ile fantastik bir görüntü sunan bu ürünün harici ekran kartıyla giriş-orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. SSD'si sayesinde hızlı açılır ve kapanır ama depolama alanı ilerde yetersiz gelebilir.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
komple bilgisayarı biraz açabilirmisin ona göre öneride buluncam yani sadece içinde herşey bulunan bir kasamı yok kasa mose kulaklık klavye monitormü
Full olsun ağa yani herseyi mousesi kulaklığı

aşırı kötü bir sistem onun fiyatına toplama toplarım ve sanada toplama bilgisayar almanı öneririm dostum bekle birazdan müthiş bir toplama bilgisayarla yorum atıcam
Bekliyorum ağa

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
işlemci:

ekran kartı:

klavye+mouse:

anakart:

ram:

harddisk:

kasa+psu:

monitör:

ssd:

dostum tam bunlar 4967 tl tutuyor geriye kalan para ile de kulaklık seçimini sana bırakıyorum ram seçimini biraz daha düşük alıp 16 gb yapabilirsin benim verdiğim 8 yada dersen ki az daha katarım verdiğimden 2 tane alırsın

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Bakındım daha uygununu bulamadım. Arkadaş set olarak isteyince de bunu attım. İsterse toplamada toplayabilir.
Sistem çok kötü 3 nesil bir Intel işlemci alınmaz RX 550 desen çok kötü bir ekran kartı 5000 TL bütçem var demiş o fiyata 1650 Super sistem toplanabilir.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
knk bence casperin cok guzel masa üstü pc sı var ben 2015de aldım ve hala kulanıyorum
bence al 5000 bıne alcan en yüksek casper pc ala bılırsın

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
buyur knk canım sıkıldı ikinci defa listeyi yaptım

Ön Bilgi: Masaüstü oyun bilgisayarlarını seçerken öncelikle oyunlarını yüksek grafik ayarlarında gecikmeden oynayabilmen için ekran kartı ve işlemcilerine, daha sonra Ram ve depolama alanına bakarak seçiyorum. Sana önerdiğim ürünler de bütçenin içinde bulunan ve bu kullanımlarda en iyi performansı gösteren ürünler.
Senin için en iyi ürünler:

Neden bu ürün?
Mekanik hisli tuşları sayesinde oyun deneyimini arttıran bu ürün gökkuşağı aydınlatması ile de şık bir görüntü sunuyor.

Neden bu ürün?
Geliştirilmiş ve büyütülmüş mikrofonlar ile çok daha iyi iletişim kurabilmenin yanında stereo yapısıyla da oldukça iyi ses deneyimi elde edersin. Ayrıca katlanabilir yapısı sayesinde bu kulaklığı kolayca taşıyabilirsin.

Neden bu ürün?
24 inç boyutunda 75 Hz Full HD ekrana sahip bu monitörle görüntülerin orta düzey akıcı gözükürken IPS paneliyle de canlı renkte görüntüler elde edersin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir.

Neden bu ürün?
Bu fiyata oyun kategorisinde hepsi bir arada olan nadir ürünlerden.RX 550 Ekran kartı, 8 Gb belleği ve 240 Gb sabit diski ile giriş seviye oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Tek fanlı olması tek eksisi olabilir.

Neden bu ürün?
ARGB led bar ile fantastik bir görüntü sunan bu ürünün harici ekran kartıyla giriş-orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. SSD'si sayesinde hızlı açılır ve kapanır ama depolama alanı ilerde yetersiz gelebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu zamanda öyle bi sistem pek işini görmez dostum

Üye
5 HİZMET YILI
monster oyun bilgisayarını dene masaüstü versiyonu var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
you can get a good standard for PC games like GTA pubg etc
'm sure you buy it will last longer than amd intel
amd get too hot.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...