Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer intel toplayacaksan, i3 10100f'den aşşağısını önermem. Eğer AMD ise kesinlikle r3 3100 bakabilirsin. 2600'dan bir tık yüksek oyun performansı vardır ve fiyat farkı fazla. Ekran kartı olarak rx serisine yönelmeni tavsiye etmem 1650 yada 5500xt alabilirsin, bence 1650 uygun olur. Ram olarak 16gb çift kanal kullan vs vs. zaten klişe bilgiler. Monitör dahil olmazsa 5k civarında olur.
2. ellere bulaşma genelde hepsi sorunlu oluyor 2. el alacaksan da tanıdık olması şart onun dışında 1650 li sistem toplayabilirsin ryzen 5 2600 16gb ram