Ben ASUS GL553VE isimli bilgisayarı kullanıyorum. Önceden 6 milyar gibi bir rakama almıştım şuan oldukça pahalı. Bunu kullanan biri olarak sana tavsiyem bilgisayar toplaman. Laptop sorunu şu ki ekran kartım benim 1050Tİ normalde 2 fanlı olması gerekirken tek fanlı ve iyi bakmazsan ısınma problemleri oluyor. Ama bilgisayarına önem veren biriysen emin ol ihtiyacını karşılayacaktır. Tekrardan söyleyeyim önerim toplaman.
Post automatically merged:
Yazmayı unuttum bir de şuan malesef dolar çok yüksek ve bu da durumları etkiliyor. Bekleyebilirsin de.
Dostum bence masa üstü yeri yapmaya bak çünkü 5000 ile 6000 arası her zaman laptoptan daha iyidir. Çünkü kendim laptop aldığıktan bir kaç ay sonra pc topladım aynı paraya daha yüksek performanslı oldu ve şu anda gta 5 son çözünürlüğe kadar rahatlıkla oynayabiliyorsun.
eger oyun oynamak icin laptop alıyosan alma git masaüstü al laptopda oyundan verim alamassın pahalı oluyo laptoplar o paraya canavar gibi sistem toplarsın
Masaüstü alamam koyacak yer yok. Koyacak yeri alsam bile onu koyacak yer yok. Laptop almakta kararlıyım. Eve misafir geldiğinde misafir cocuklarından kaçırmak için. Bayramlarda akrabalara gidildiğinde yanımda götürmek için gibi sebepler var. Eğer bu pc den daha iyi bi laptop öneriniz yoksa bunu alacağım.