18.000 TL Bütçeye Gaming Laptop önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bilgisayar alıcam taksitle 18 bin bütçe ayırıyorum böyle bi bakındım başka forumlara da monster almayı düşünüyordum abranın malzeme kalitesi kötü falan diyorlar tulparında belli modelleri güzel diyorlar onların önerdiği bilgisayarlar şuan 20 bin falan 18 bine fiyat performans beni 4-5 yıl rahat götürecek bir bilgisayar istiyorum o yüzden ekran kartı biraz yüksek olsun çok fazla oyun oynamıyorum zaten bu oyunlarda kasmalar olmasın benim için yeterli pubg, rainbow, blazing sails, raft, valorant, forest, gta v, mafia 2, hitman 3, rdr2
Bahsi geçen bilgisayarlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka tabiki senin tercihin ama eğer sürekli yer değiştirmiyorsan masaüstü al derim ama illa laptop alacaksan 2. attığın link daha iyi gibi geldi bana

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bilgisayar alıcam taksitle 18 bin bütçe ayırıyorum böyle bi bakındım başka forumlara da monster almayı düşünüyordum abranın malzeme kalitesi kötü falan diyorlar tulparında belli modelleri güzel diyorlar onların önerdiği bilgisayarlar şuan 20 bin falan 18 bine fiyat performans beni 4-5 yıl rahat götürecek bir bilgisayar istiyorum o yüzden ekran kartı biraz yüksek olsun çok fazla oyun oynamıyorum zaten bu oyunlarda 250 fps alsın benim için yeterli pubg, rainbow, blazing sails, raft, valorant, forest, gta v, mafia 2, hitman 3, rdr2

öncelikle laptopların çoğu oyun için değil oyun bilgisayarı olsa bile ısınma sıkıntısı filan felan yani öğrenci değilsen sabit evdeysen masaüstü almanı şiddetle tavsiye ederim monsterin abra a5 v17 veya v16 almanı önerrim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Casper Excalibur G770.1180-BEL0A-B bir arkadaşımda var kendisi çok memnun rtx teknolojisine sahip bir ekran kartı var işlemciside güçlü alınır bence ama şahsen laptop tavsiye etmiyorum bence masaüstü al ama tabiki karar senin.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ikisinden birini alcaksan game garaj daha yüksek fps verir. ayrıca pubgde 250 fps veren bi laptop bulamazsın 18k bütçe ile orta yüksek arası anca lowla

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Monster almanı ıöneririm sadece çevremde pil şişme sorunu gördüm bazılarında ama genel olarak herkes çok memnun kaldığını söylüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba bilgisayar alıcam taksitle 18 bin bütçe ayırıyorum böyle bi bakındım başka forumlara da monster almayı düşünüyordum abranın malzeme kalitesi kötü falan diyorlar tulparında belli modelleri güzel diyorlar onların önerdiği bilgisayarlar şuan 20 bin falan 18 bine fiyat performans beni 4-5 yıl rahat götürecek bir bilgisayar istiyorum o yüzden ekran kartı biraz yüksek olsun çok fazla oyun oynamıyorum zaten bu oyunlarda 250 fps alsın benim için yeterli pubg, rainbow, blazing sails, raft, valorant, forest, gta v, mafia 2, hitman 3, rdr2

RDR2'de de 250FPS almak istiyorsan RTX 3090Ti 2x (SLI) barındıran masaüstü bilgisayar toplaman gerek, ve bu tür oyunlar 45fps olsa bile grafik kalitesi iyi olduğu için hiç ama hiç 60FPS'ye bile değmez.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bu pcnin 16 gb ram var 456gb ssd var RTX3050Tİ ekran kartı var fiyatına göre uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...