500TL bandında Oyuncu Mouse Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba. Genelde Fps ve Mmorpg oynuyorum.
500, en fazla 600 TL civarında Fps oyunları oynamak için mouse araştırıyorum ancak kararsız kaldım. Önerilerinizi yazar mısınız

Bu arada, Mouse küçük olmamalı ve üstünde 70 tane tuş istemiyorum. Steelseries almayı düşünüyorum ancak Önerilerinize açığım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
rival 3 önerebilirim tıklama hissiyatı falan çok iyi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
500, en fazla 600 TL civarında Fps oyunları oynamak için mouse araştırıyorum ancak kararsız kaldım. Önerilerinizi yazar mısınız

Bu arada, Mouse küçük olmamalı ve üstünde 70 tane tuş istemiyorum. Steelseries almayı düşünüyorum ancak Önerilerinize açığım.
valla o paraya güzel bir şey kaldı mı bilmiyorum ben 50 tl bile etmez kullanıyorum aluım gücü kalmadı acıyorum vereceğim paraya

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

Steelseries rival 3 yenur omega 5 hocam çok tus yok gerekirse makrosu var wirellesi da 700 falan biraz zorlayıp alırsanız memnun kalırsınız temin ederim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Asus TUF GAMING M3 Aura bu mouse'a bir bak derim gerçekten çok tatlı malzeme olarak özellik olarak yeterli seviyede hem bütçeni de aşmıyor birçok kişinin yorumuna baktım 5 üzerinden 4.8 puan vermişler 7K dpı seçeneği mevcut ergonomik yapısı ile çoğu el tutuşuna da uyuyor mouse

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
o fiyat bandında en iyi sensore sanirim rival 3 sahip.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
2 yıldır razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım biraz bütçeni arttırıp alabilirsin kablosuz olması da ayrı bir avantaj sağlıyor.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Asus TUF GAMING M3 Aura bu mouse'a bir bak derim gerçekten çok tatlı malzeme olarak özellik olarak yeterli seviyede hem bütçeni de aşmıyor birçok kişinin yorumuna baktım 5 üzerinden 4.8 puan vermişler 7K dpı seçeneği mevcut ergonomik yapısı ile çoğu el tutuşuna da uyuyor mouse
Buna baktım da biraz küçük geldi gözüme ya benim eller hayvansı biraz

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse bence güzel bir mouse bir bak istersen

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
FPS ve MMORPG oyunları için bir oyuncu faresi seçerken, hassasiyet, DPI ayarları, yanıt süresi, ağırlık, tuş sayısı ve ergonomi gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Aşağıda önerilerim yer almaktadır:

1. Logitech G102/G203: Bu fare, uygun fiyatlı olmasına rağmen oldukça iyi özelliklere sahiptir. DPI ayarları 200-8000 arasında değişir, yanıt süresi 1ms'dir ve 6 programlanabilir tuşu vardır.

2. SteelSeries Rival 3: Bu fare, FPS oyunları için oldukça iyi bir seçenektir. 100-8500 DPI arasında ayarlanabilir hassasiyeti, 1ms yanıt süresi ve 6 programlanabilir tuşu vardır. Ayrıca, hafif tasarımı ve rahat tutuşuyla da öne çıkmaktadır.

3. HyperX Pulsefire FPS Pro: Bu fare, FPS oyunları için özel olarak tasarlanmıştır. 16.000 DPI'ye kadar ayarlanabilir hassasiyeti, 1ms yanıt süresi ve 6 programlanabilir tuşu vardır. Ayrıca, RGB aydınlatma ve özelleştirilebilir ağırlık ayarı da mevcuttur.

4. Razer DeathAdder Essential: Bu fare, FPS oyunları için popüler bir seçenektir. 6400 DPI hassasiyeti, 1ms yanıt süresi ve 5 programlanabilir tuşu vardır. Ayrıca, rahat bir tutuş sağlayan ergonomik bir tasarıma sahiptir.

Tüm bu fareler, 500-600 TL aralığında uygun fiyatlı ve iyi özelliklere sahip seçeneklerdir. Hangi farenin size en uygun olduğuna karar vermek için biraz araştırma yapmanız ve hangi özelliklerin size en önemli olduğunu belirlemeniz gerekebilir. Ve bazılarının fiyatları değişebilir. Bütçenizin üstünde örneklerde vardır birazdaha biriktirirseniz size uygun olanı seçebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Rampage in bir sürü mausu var istediğin fiyat aralıgında bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
benim kullandığım mouse bu hocam çok memnunum, valorant lol falan oynuyorum tepki süresi vs güzel yani

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
rampage smx r22 kullanıyorum biraz elin büyükse tam eli oturuyo diyebilirim 6 yılda 2 kere aynı mousedan aldım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
çek bir logitech aim oyunlarında güzel gider

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
steelseries kaliteli denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
msi clutch gm 20 elite güzel bir mouse
600tl yi geçiyor biraz ama bana kalırsa ergonomik ve büyüklüğü iyi bir mouse
6400 dpi desteği var
üstünde dpi tuşu ve yanında 2 tane ileri geri sekme,satır,uygulama atlamaya yarayan adını bilmediğim butonlar var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Rampage SMX-R111 DEFILADE bende kullanıyorum rahat baya görünüşüde güzel

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bim'e SteelSeries Sensei Ten gelmiş ve muhtemelen fiyatını yanlış yazdılar. 225,90'a aldım teşekkürler :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

eğer 1 kere alıp uzun süre kullanmak ve güzel olmasını istiyorsan net gamepower ben 3 yıldır kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...