injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
- Ödüller
- 13
- Sosyal
8 HİZMET YILI
valla o paraya güzel bir şey kaldı mı bilmiyorum ben 50 tl bile etmez kullanıyorum aluım gücü kalmadı acıyorum vereceğim parayaMerhaba. Genelde Fps ve Mmorpg oynuyorum.
500, en fazla 600 TL civarında Fps oyunları oynamak için mouse araştırıyorum ancak kararsız kaldım. Önerilerinizi yazar mısınız
Bu arada, Mouse küçük olmamalı ve üstünde 70 tane tuş istemiyorum. Steelseries almayı düşünüyorum ancak Önerilerinize açığım.
Steelseries rival 3 yenur omega 5 hocam çok tus yok gerekirse makrosu var wirellesi da 700 falan biraz zorlayıp alırsanız memnun kalırsınız temin ederimMerhaba. Genelde Fps ve Mmorpg oynuyorum.
500, en fazla 600 TL civarında Fps oyunları oynamak için mouse araştırıyorum ancak kararsız kaldım. Önerilerinizi yazar mısınız
Bu arada, Mouse küçük olmamalı ve üstünde 70 tane tuş istemiyorum. Steelseries almayı düşünüyorum ancak Önerilerinize açığım.
Asus TUF GAMING M3 Aura bu mouse'a bir bak derim gerçekten çok tatlı malzeme olarak özellik olarak yeterli seviyede hem bütçeni de aşmıyor birçok kişinin yorumuna baktım 5 üzerinden 4.8 puan vermişler 7K dpı seçeneği mevcut ergonomik yapısı ile çoğu el tutuşuna da uyuyor mouseMerhaba. Genelde Fps ve Mmorpg oynuyorum.
Buna baktım da biraz küçük geldi gözüme ya benim eller hayvansı birazAsus TUF GAMING M3 Aura bu mouse'a bir bak derim gerçekten çok tatlı malzeme olarak özellik olarak yeterli seviyede hem bütçeni de aşmıyor birçok kişinin yorumuna baktım 5 üzerinden 4.8 puan vermişler 7K dpı seçeneği mevcut ergonomik yapısı ile çoğu el tutuşuna da uyuyor mouse
Rampage SMX-R111 DEFILADE bende kullanıyorum rahat baya görünüşüde güzelMerhaba. Genelde Fps ve Mmorpg oynuyorum.
eğer 1 kere alıp uzun süre kullanmak ve güzel olmasını istiyorsan net gamepower ben 3 yıldır kullanıyorumMerhaba. Genelde Fps ve Mmorpg oynuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?