M.K.A
Onaylı Üye
Öyle bir şey kalmadı artık 9070 ve 9070XT serisinde bomba gibi çalışıyor bayağı da fiyat olarak gerçekten alınabilecek bir ekran kartı diye düşünüyorum.adc nin dediği gibi amd ler fiyat performans tam olarak
ama aşırı ısınıyor diye bir mit var yıllardır hala geçerlimidir bilmiyorum araştırma yaparsan iyi olur
Sorun yok hocam bilgilerinizi şeffaf şekilde paylaşabilirsiniz.Nvidianın olayı çoğunlukla dlss ama destekleyen oyunlar hem az hem hikayeli oluyor ve saf güç kadar temiz hissettirmiyor. Amd lere bakabilirsin bütçeyi biraz yüksektirim dersen r7 7800x3d işlemci var olayı hava soğutma ile gayet iyi değerler veriyor çekirdekler soğutmaya daha yakın yerleştirilmiş. Yani işlemcide amd den şaşma derim, ekran kartınıda kullanımına göre seçebilirsin. Bu arada sakın sadece benim tavsiyelerimi dinleme, araştır biraz çok bilmişim (!) bu konularda.
knk mesaj yazma sınırı olduğu için sistemi atamadım neden sildin kiÖyle bir şey kalmadı artık 9070 ve 9070XT serisinde bomba gibi çalışıyor bayağı da fiyat olarak gerçekten alınabilecek bir ekran kartı diye düşünüyorum.
Sorun yok hocam bilgilerinizi şeffaf şekilde paylaşabilirsiniz.
1- Araştıracağım diyip yorum yazmak "yorum kasmaya girer" bu yüzden otomatik silinir. Araştırın ondan sonra yorumunuzu yazın lütfen.knk mesaj yazma sınırı olduğu için sistemi atamadım neden sildin ki
Sapphire pulse AMD radeon rx 6800XT gaming oc 16gb 256bit
Gigabyte B550 gaming x v2 AMD B550 ddr4 atx
AMD ryzen 7 5700x 3.4ghz am4 36mb cache 65 w işlemci tray
bende bunlar var açmadığı ultrada oynatmadığı oyun yok şuan
2 sene önce aldım bu sistemi şuan gayet rahat oynuyorum daha üstünü almak isterse bilemem bütçesine bağlı1- Araştıracağım diyip yorum yazmak "yorum kasmaya girer" bu yüzden otomatik silinir. Araştırın ondan sonra yorumunuzu yazın lütfen.
2- Önerdiğiniz sistem kötü bir sistem hem ddr4 bir sistem hem işlemci seçimi iyi değil hem de ekran kartı seçimi neden iyi değiller onu da anlatayım işlemci olarak daha iyi seçenekler mevcut ryzen 7 ve 9 işlemcilerde ekran kartına gelecek olursak RX 6800XT yerine 9070 serisi çıktı bu önerdiğiniz ekran kartından katbekat daha iyi performans veriyor yani önerdiğiniz sistem eski bir sistem onu anlatmaya çalıştım burada.
Oynarsınız elbette oynayamazsınız demiyorum fakat birkaç sene içerisinde güncelleme yapılması gerekiyor bu sisteme ayrıca ddr5 bir setup yapmak varken neden ddr4 yapılsın oyunlar artık 16gb ram istemiyorlar ddr5 bir sistem dizip 32gb ram ile yeni ürünler alınıp devam etmek varken önerdiğiniz sistem parasını çöpe atmak gibi bir şey olacaktır.2 sene önce aldım bu sistemi şuan gayet rahat oynuyorum daha üstünü almak isterse bilemem bütçesine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?