55 bin TL'ye kadar oyuncu laptopu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
30.000-55.000 bin TL.
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar günaydın, 30.000-55.000 TL arası bütçem var. Önereceğiniz Gaming laptop var mıdır? Bu işlerden hiç anlamam, istediğim tek şey beni yıllarca götürsün istiyorum çünkü şu anki kullandığım laptop 11. senesini devirdi. Buna benzer bir şey önerirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Asus Tuf veya Monster sitesine girip bakabilirsin

Asus serin çalışıyor ısınmıyor diyorlar ama monster ısınıyor şeklinde dönüşler oldu
Asus servisi pahalı ve parçaya bi şey dökülmesi durumunda parçalarıyla birlikte değiştirilmesi gerekiyor
Monster biraz daha ekonomik hem sistemi alırken hem de servisi o fiyata zaten kötü bilgisayar almana çok imkan yok açıkçası bu markalardan Msı da bakabilirsin

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Brom o kadar bütçen varsa bence laptopa yaklaşma markadan markaya fark eder elbette ama ısı problemi yaşıycaksın o civarda bi laptopta 3080 civarı bir ekran kartı olur ama laptop ekran kartı olduğu için güzel bir performans alamazsın sana tavsiyem hazır toplama bir bilgisayar alman

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Brom o kadar bütçen varsa bence laptopa yaklaşma markadan markaya fark eder elbette ama ısı problemi yaşıycaksın o civarda bi laptopta 3080 civarı bir ekran kartı olur ama laptop ekran kartı olduğu için güzel bir performans alamazsın sana tavsiyem hazır toplama bir bilgisayar alman
sürekli seyahat halindeyim.
Post automatically merged:

Asus Tuf veya Monster sitesine girip bakabilirsin

Asus serin çalışıyor ısınmıyor diyorlar ama monster ısınıyor şeklinde dönüşler oldu
Asus servisi pahalı ve parçaya bi şey dökülmesi durumunda parçalarıyla birlikte değiştirilmesi gerekiyor
Monster biraz daha ekonomik hem sistemi alırken hem de servisi o fiyata zaten kötü bilgisayar almana çok imkan yok açıkçası bu markalardan Msı da bakabilirsin
Monster'a sövüp duruyorlar yav neden bilmiyorum.

excalibur yada monster bakabilirsin
bu iki markaya hep sövüyorlar.

msi katana vardı galiba 50k civarı güzel
msi katana modeli en kötü model

Hocam Asus ROG Strix G15 öneririm ben 8 aydır kullanıyorum bi problemini görmedim
link var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Excalibur gerçekten casper markasının oyuncu laptopu diye piyasa sürdüğü ürün ben casper kullandım gerçekten kalitesi vs. kötü özellikle ısınma problemi, monster muhtemelen ısınmasından dolayı memnun değillerdir ama asus gerçekten iyi çalışıyor fakat servis tarafı hiç ekonomik değil Excalibur önermem Asusa bakabilirsin ve Msı bakabilirsin söylediğin fiyat bazlarında asus ve monster arasında parça farkı çok ciddi oluyor kozmetik bakımından ise gidip mağzadan bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Excalibur gerçekten casper markasının oyuncu laptopu diye piyasa sürdüğü ürün ben casper kullandım gerçekten kalitesi vs. kötü özellikle ısınma problemi, monster muhtemelen ısınmasından dolayı memnun değillerdir ama asus gerçekten iyi çalışıyor fakat servis tarafı hiç ekonomik değil Excalibur önermem Asusa bakabilirsin ve Msı bakabilirsin söylediğin fiyat bazlarında asus ve monster arasında parça farkı çok ciddi oluyor kozmetik bakımından ise gidip mağzadan bakmanı öneririm
evet casper excalibur gerçekten gaming laptop yapmayı donanımdan ibaret sanıyor çok rezil iş çıkarmışlar.
Bence en iyi laptopları Asus, Acer, Msi üretiyor. Acer soğutmada bir numara. Msi'ın ucuz gaming laptopları çok kötü excalibur dan bile kötü olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evet casper excalibur gerçekten gaming laptop yapmayı donanımdan ibaret sanıyor çok rezil iş çıkarmışlar.
Bence en iyi laptopları Asus, Acer, Msi üretiyor. Acer soğutmada bir numara. Msi'ın ucuz gaming laptopları çok kötü excalibur dan bile kötü olabilir.
Evet Msı eskiden çok popülerdi ve gaming dediğimiz de asus ile msı genelde önden gelen markalar olarak bilinir iki markayı da incelemelisin arkadaşımızın dediği gibi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lapop'un şahı diyebilirim bu önereceğime gerçekten bileşenleri bayağı sağlam ve son teknoloji senini işini uzun seneler boyunca görecektir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kardesim cok marka bilmem ama bende abra a5 var monsterın antalyada yasıyorum kısın lolde 290 fps alırken bu havalarda 70i gördüm yani monsterdan uzak dur

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Asus tuf serisini kullanıyordum önceden çok ısınma sorunu var ilk elden deneyimledim monsterin abra serisi çok ısınıyor ama tulpar olabilir tulparlar sağlam oluyor şuan bende asus rog ver 30608gb-12gb yada 2080 ekran kartlı olanlarına bakabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu 3060 olan 3080in fiyatı baya artmış :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
monsterın laptopları kaliteli indirim yakalarsan 70k tlye kadar olanları alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...