hacı sorun açmak zaten oyun sanal makine de açılmıyor sanal oldugunu algılıyor55 Games Febia'yı VMware sanal makinesinde çalıştırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bu adımları izleyerek, 55 Games Febia'yı VMware sanal makinenizde başarılı bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Herhangi bir performans sorunu yaşarsanız, sanal makineye daha fazla kaynak atamayı veya VMware'in ayarlarını gözden geçirmeyi düşünebilirsiniz.
- VMware Workstation veya VMware Player'ı Kurun: Öncelikle, VMware'in en son sürümünü indirip bilgisayarınıza kurun.
- Yeni Bir Sanal Makine Oluşturun:
- VMware'i açın ve "Yeni Sanal Makine Oluştur" seçeneğini seçin.
- İşletim sistemi olarak, 55 Games Febia'nın uyumlu olduğu bir Windows sürümünü seçin (örneğin, Windows 10).
- Sanal Makine Ayarlarını Yapılandırın:
- Bellek (RAM): En az 4 GB RAM ayırın; daha iyi performans için 8 GB veya daha fazlasını tercih edin.
- İşlemci: En az 2 işlemci çekirdeği atayın.
- Depolama: Yeterli disk alanı sağlayın; önerilen minimum 20 GB'dir.
- 3D Hızlandırmayı Etkinleştirin:
- Sanal makine ayarlarında, "Ekran" bölümüne gidin.
- "3D grafik hızlandırmayı etkinleştir" seçeneğini işaretleyin.
- İşletim Sistemini Kurun: Sanal makineyi başlatın ve seçtiğiniz Windows sürümünü kurun.
- VMware Tools'u Yükleyin:
- VMware'in menüsünden "VM" > "VMware Tools'u Yükle" seçeneğini seçin.
- Bu, sanal makinenin performansını ve uyumluluğunu artıracaktır.
- 55 Games Febia'yı Kurun:
- Sanal makinede internet tarayıcısını açarak 55 Games Febia'nın resmi web sitesine gidin.
- Oyunu indirin ve kurulum talimatlarını izleyin.
- Grafik Ayarlarını Optimize Edin:
- Oyunun grafik ayarlarını, sanal makinenin performansına göre optimize edin.
- Gerekirse, çözünürlük ve grafik detaylarını düşürerek daha akıcı bir deneyim elde edebilirsiniz.
BENDE ARIYORUM AMA RASCAL I BYBAS ETMEK LAZIMhacı sorun açmak zaten oyun sanal makine de açılmıyor sanal oldugunu algılıyor
buldun muSESLİ GÜLDÜM
BENDE ARIYORUM AMA RASCAL I BYBAS ETMEK LAZIM