tşkr ederım oncelıkle yorumun ıcınBilgisayar işleri aceleye gelmez dostum ssd alacaksan bile kalitelisene bakmalısın uzun vadede seni götütebilmeli. Önereceğim ssd Sandisk baya bilindik marka duymuşsundur. Sistem fena değil bu zamanda alınabilecek en uygun fiyatlı bilgisayar olabilir. 2.el pc alırken dikkat etmen gereken ekran kartını adam ne için kullandığı mining tarzı işlemler ekran kartını öldürüyor onu sormalısın
bu etherıum mining tarzı seylerı nasıl anlarım kullanılıp kullanılmadıgına,?Bilgisayar işleri aceleye gelmez dostum ssd alacaksan bile kalitelisene bakmalısın uzun vadede seni götütebilmeli. Önereceğim ssd Sandisk baya bilindik marka duymuşsundur. Sistem fena değil bu zamanda alınabilecek en uygun fiyatlı bilgisayar olabilir. 2.el pc alırken dikkat etmen gereken ekran kartını adam ne için kullandığı mining tarzı işlemler ekran kartını öldürüyor onu sormalısın
Mining ile ilgili şüphen olmasa bile illa 2. el alacaksan zaten benchmark testi yapman gerekiyor. Benchmark testi yaptığında yaptığın site aynı parçalara, aynı bilgisayara sahip diğer bilgisayarların performansıyla karşılaştırma yapıyor. Böylelikle parçalar ne kadar zorlanmış, ne kadar eskimiş öğrenebiliyorsun. Onun dışında bazı işlemci ve ekran kartlarında oyunların simülasyon fpslerinin tahmini değerlerini de görebiliyorsun. Bana kalırsa 2. el alma.bu etherıum mining tarzı seylerı nasıl anlarım kullanılıp kullanılmadıgına,?
mining karta çok zarar vermezbu etherıum mining tarzı seylerı nasıl anlarım kullanılıp kullanılmadıgına,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?