alakası yok uyduruk yerlerden ekran kartı tabi ki alınmaz ,ben 2. el 2060super aldım ve bır cok ekran kartı da alıp sattım gayet de sorunsuz bır sekılde kullanılıyor ve calısıyorlar, su anda da ekran kartımdan gayet memnunum , 2. el alabılecegınız sıteyı sıze ozelden yazabılırım burdan ısım vermeyeyım ama kesınlıkle sahıbınden gıbı yerlerden almanızı pek tavsıye etmıyorum cunku pahalı ve dedıgınız gıbı sorunlu olup sorunsuz bır sekılde ılan verebılıyorlar param guvende ıle alınmıyorsa almayın derımKesinlikle ekran kartı 2.el önerilmez inanılmaz derecede sorunlu çıkıyor aparat takıyorlar mining yapıldığı sistemde görünmüyor
Bana özelden siteyi paylaşır mısın.alakası yok uyduruk yerlerden ekran kartı tabi ki alınmaz ,ben 2. el 2060super aldım ve bır cok ekran kartı da alıp sattım gayet de sorunsuz bır sekılde kullanılıyor ve calısıyorlar, su anda da ekran kartımdan gayet memnunum , 2. el alabılecegınız sıteyı sıze ozelden yazabılırım burdan ısım vermeyeyım ama kesınlıkle sahıbınden gıbı yerlerden almanızı pek tavsıye etmıyorum cunku pahalı ve dedıgınız gıbı sorunlu olup sorunsuz bır sekılde ılan verebılıyorlar param guvende ıle alınmıyorsa almayın derım
bız de az cok bu ısın ıcındeyız bılıyoruz, saygılar.
siteyi atabilir misinalakası yok uyduruk yerlerden ekran kartı tabi ki alınmaz ,ben 2. el 2060super aldım ve bır cok ekran kartı da alıp sattım gayet de sorunsuz bır sekılde kullanılıyor ve calısıyorlar, su anda da ekran kartımdan gayet memnunum , 2. el alabılecegınız sıteyı sıze ozelden yazabılırım burdan ısım vermeyeyım ama kesınlıkle sahıbınden gıbı yerlerden almanızı pek tavsıye etmıyorum cunku pahalı ve dedıgınız gıbı sorunlu olup sorunsuz bır sekılde ılan verebılıyorlar param guvende ıle alınmıyorsa almayın derım
bız de az cok bu ısın ıcındeyız bılıyoruz, saygılar.