5600 GT işlemciye ikinci el ekran kartı tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
9 bin TL.
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
APU sistem var elimde. 16-16 32 GB RAM, 5600 GT. 2024 çıkışlı bir işlemci. Bu işlemciye ekran kartı önerir misiniz? İkinci el olsun. Bütçe de 9 bin TL.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kesinlikle ekran kartı 2.el önerilmez inanılmaz derecede sorunlu çıkıyor aparat takıyorlar mining yapıldığı sistemde görünmüyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kesinlikle ekran kartı 2.el önerilmez inanılmaz derecede sorunlu çıkıyor aparat takıyorlar mining yapıldığı sistemde görünmüyor
alakası yok uyduruk yerlerden ekran kartı tabi ki alınmaz ,ben 2. el 2060super aldım ve bır cok ekran kartı da alıp sattım gayet de sorunsuz bır sekılde kullanılıyor ve calısıyorlar, su anda da ekran kartımdan gayet memnunum , 2. el alabılecegınız sıteyı sıze ozelden yazabılırım burdan ısım vermeyeyım ama kesınlıkle sahıbınden gıbı yerlerden almanızı pek tavsıye etmıyorum cunku pahalı ve dedıgınız gıbı sorunlu olup sorunsuz bır sekılde ılan verebılıyorlar param guvende ıle alınmıyorsa almayın derım
bız de az cok bu ısın ıcındeyız bılıyoruz, saygılar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
alakası yok uyduruk yerlerden ekran kartı tabi ki alınmaz ,ben 2. el 2060super aldım ve bır cok ekran kartı da alıp sattım gayet de sorunsuz bır sekılde kullanılıyor ve calısıyorlar, su anda da ekran kartımdan gayet memnunum , 2. el alabılecegınız sıteyı sıze ozelden yazabılırım burdan ısım vermeyeyım ama kesınlıkle sahıbınden gıbı yerlerden almanızı pek tavsıye etmıyorum cunku pahalı ve dedıgınız gıbı sorunlu olup sorunsuz bır sekılde ılan verebılıyorlar param guvende ıle alınmıyorsa almayın derım
Bana özelden siteyi paylaşır mısın.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hocam 4060 çekin ya da 4060 Ti 32 GB. VRAM'e şu anlık o kadar gerek yok. İlla diyorsanız. 6800 alabilirsiniz ama RTX-DLSS-ve yazılım desteğinin olmayacak üstüne ekran kartı güncellemesinden sonra kart kötü çalışabiliyor. Saf güç olarak 6800 alabilirsiniz işlemciniz ile darboğaz olur ama onu söyleyeyim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
siteyi atabilir misin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
2. el bakma bence sıfır al

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Kesinlikle ekran kartı 2.el önerilmez inanılmaz derecede sorunlu çıkıyor aparat takıyorlar ve alinmaz alditirlmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...