♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Genişlik ve Yer kaplama bakımından yaratabilir. Alan dar olursa ısı oranı o kadar artar. ama en düşük kasayı falan seçebilirsin tabi (Diye biliyorum).Kasa bi fark yaratıyor mu Unlost Eco Plus alıp kasayı normale çevirsem daha uyguna gelmez mi ?
Yani fiyat olarak daha uygun olur kasa parasına içindeki parçaları değiştirebilirim hem böylelikleGenişlik ve Yer kaplama bakımından yaratabilir. Alan dar olursa ısı oranı o kadar artar. ama en düşük kasayı falan seçebilirsin tabi (Diye biliyorum).
Tabi mümkün bu olay fakat ısı sıkıntısı yaşayabilirsin.Yani fiyat olarak daha uygun olur kasa parasına içindeki parçaları değiştirebilirim hem böylelikle
Ekstra soğutma ile veya temperli camı çıkartıp kullanamaz mıyım açıkta duracak zaten düzenli olarak temizlemeyi planlıyorum gözüm gibi bakacağım toz vs. sıkıntı yaratmaz heraldeTabi mümkün bu olay fakat ısı sıkıntısı yaşayabilirsin.
Mesela sıvı soğutma kullanırsan ısı derdin kalmaz. Ama cam'ı çıkartıp bir de extra fan vb eklersen ısınmayı yine engelleme şansına sahipsin.Ekstra soğutma ile veya temperli camı çıkartıp kullanamaz mıyım açıkta duracak zaten düzenli olarak temizlemeyi planlıyorum gözüm gibi bakacağım toz vs. sıkıntı yaratmaz heralde
Sıvı soğutma seçeneği var mı satın alırken yoksa kendim mi yapmak zorundayım ?Mesela sıvı soğutma kullanırsan ısı derdin kalmaz. Ama cam'ı çıkartıp bir de extra fan vb eklersen ısınmayı yine engelleme şansına sahipsin.
Satın alırken mevcut değil v2'de fakat kendin ekleyebilirsin.Sıvı soğutma seçeneği var mı satın alırken yoksa kendim mi yapmak zorundayım ?
Peki İtopya tarzı yerlere götürsem takıyorlar mı sıvı soğutmayı yoksa alıp evde kendim bir şekilde mi yapmamız gerekiyorSatın alırken mevcut değil v2'de fakat kendin ekleyebilirsin.
O konu hakkında hiç bilgim yok.Peki İtopya tarzı yerlere götürsem takıyorlar mı sıvı soğutmayı yoksa alıp evde kendim bir şekilde mi yapmamız gerekiyor
Anladım yeterince yardımcı oldun zaten teşekkür ederim Unlost Eco almaya karar verdim konuyu kapatmam gerekir mi yoksa başkalarının da yararlanması için açık mı bırakayım ilk konularımdan biri de buO konu hakkında hiç bilgim yok.
Rica ederim report geçip kapattırabilirsin. Veya kapattıralım hemen. @#SpecktraL konu kilitlenebilir.Anladım yeterince yardımcı oldun zaten teşekkür ederim Unlost Eco almaya karar verdim konuyu kapatmam gerekir mi yoksa başkalarının da yararlanması için açık mı bırakayım ilk konularımdan biri de bu
Ben daha çok masaüstü bakıyorum ama daha iyi laptop varsa düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?