Seviyorsa seni her türlü üzülecektir onun çaresi yok ama taktikle olacak işler değil bunlar. Mesaj falan atmaya da uğraşma, gidip oturun bir yere yüz yüzeyken ayrılmak istediğini söyle hocam.Arkadaşlar Ela adında bir kız vardı , bana çıkma teklifi etmişti ben ilk reddetmiştim arkadaşlarım bana git takıl sonra ayrılırsın falan dediler biz 6 aydır sevgiliyiz ama ben fazla umursamıyorum.
Uzun zamandır da görüşemiyoruz , ben ayrılmak istiyorum kız güzel değil baya cringe tiktok falanda çekiyor utanıyorum öyle bir sevgilim olduğu için ayrılmak istiyorum üzmeden nasıl bi mesaj atabilirim yardım edebilirmisiniz?
Aynı buraya nasıl yazdıysan git yüzüne söyle bu şekilde. Sevmiyorsan üzülmesini de takmazsın. Taksaydın en başta bunu yapmazdın. O yüzden direkt git konuş çat diye söyle.Arkadaşlar Ela adında bir kız vardı , bana çıkma teklifi etmişti ben ilk reddetmiştim arkadaşlarım bana git takıl sonra ayrılırsın falan dediler biz 6 aydır sevgiliyiz ama ben fazla umursamıyorum.
Uzun zamandır da görüşemiyoruz , ben ayrılmak istiyorum kız güzel değil baya cringe tiktok falanda çekiyor utanıyorum öyle bir sevgilim olduğu için ayrılmak istiyorum üzmeden nasıl bi mesaj atabilirim yardım edebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?