Onaylı Üye
240 Hz olursa iyi olabilir ama 160 veya 144 Hz'de olur.
Moderatörün son düzenlenenleri:
VA panel alınmaz. Ghosting ile uğraşır bide monster marka yani.Monster Aryond A27 V1.2 27" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü
Özellikleri: Ekran Boyutu: 27 inç, Full HD, Yenileme Hızı: 240 Hz , VA, Çözünürlük: 1920x1080 px, Tepki Süresi: 1 ms, HDMI, Fiyatı da 5999 kacırma derim.
6k ya 240 27 1 ms bu bütçeye bu performansı veren farklı bir önerin varsa değerlendirilebilir bro onun harici monster markada tr şartlarında çok kötü değil tn veya ips panel icin ve diğer özellikler icin bütçe sınırlıVA panel alınmaz. Ghosting ile uğraşır bide monster marka yani.
240hz için evet ama zaten 27inc 240hz hiçbişi anlayamaz, eğer fps oyuncusuysan ve onun icin 240hz istiyorsa 24 inç alabilir. Ve bu bütçeye 24inc aoc ve gigabyte monitorler çok çok daha iyi.6k ya 240 27 1 ms bu bütçeye bu performansı veren farklı bir önerin varsa değerlendirilebilir bro onun harici monster markada tr şartlarında çok kötü değil tn veya ips panel icin ve diğer özellikler icin bütçe sınırlı
27 inc 24* hz hiç bişi anlayamaz ne demek onu anlamadım hzin ekran boyutuyla alakası nedir tam olarak fpsde dediğin gibi 24 öneriliyor da onun harici genel oyunlar icin 24 1k 27 2k 32 4k öneriliyor ama 27 1k cözünürlükte piksel saymaz yani hzden bağımsız240hz için evet ama zaten 27inc 240hz hiçbişi anlayamaz, eğer fps oyuncusuysan ve onun icin 240hz istiyorsa 24 inç alabilir. Ve bu bütçeye 24inc aoc ve gigabyte monitorler çok çok daha iyi.
Benim demek istediğim 27inc alıp 240hz oynamak gereksiz olur 240hz fps oyunları için tercih ediliyor zaten. 240hz 27inc VA almak yerine 180hz 24inc IPS alabilir.27 inc 24* hz hiç bişi anlayamaz ne demek onu anlamadım hzin ekran boyutuyla alakası nedir tam olarak fpsde dediğin gibi 24 öneriliyor da onun harici genel oyunlar icin 24 1k 27 2k 32 4k öneriliyor ama 27 1k cözünürlükte piksel saymaz yani hzden bağımsız
4-5 ay sonra elinde kalır o monitor.gamebooster kullanıyorum fiyat performans bir ürün bakmanı öneririm
evet tüm panellerin kendine göre +sı -si var ips-tn-va olmak üzere renk kalitesi olarak ips önerebilirsin ama ms olarak real 1ms ve altı ips panel fiyatları çok uygun değil maalesef virtual ms verir oda ekranı vs karartır normalde gamebooster ürünleri de fp acısından fena değil 4-5 aya pert olacak bir monitör değil bromBenim demek istediğim 27inc alıp 240hz oynamak gereksiz olur 240hz fps oyunları için tercih ediliyor zaten. 240hz 27inc VA almak yerine 180hz 24inc IPS alabilir.
4-5 ay sonra elinde kalır o monitor.
bu konudaki en sağlıklı en f/p ürün buBence bunu alın direk kendim kullanıyorum, renkler ve parlaklık aşırı iyi ve fiyatına göre en üst bu diye biliyorum. Ve ölü piksel çok nadir çıkıyormuş bende çıkmadı.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gameboostera iyi bakmanı öneririm. Ne olduğu belli olmayan ürünler satıyor ve herşeyi deniyorlar.evet tüm panellerin kendine göre +sı -si var ips-tn-va olmak üzere renk kalitesi olarak ips önerebilirsin ama ms olarak real 1ms ve altı ips panel fiyatları çok uygun değil maalesef virtual ms verir oda ekranı vs karartır normalde gamebooster ürünleri de fp acısından fena değil 4-5 aya pert olacak bir monitör değil brom