Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben hazır ve kkasa topladım, ikisinide yaptım sana tercihim eğer hiç bişey bilmiyorsan toplamakla ilgili direk hazır al yoksa yanlış toplayıp bilgisayarında sıkıntılar çıkabilir.
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600X veya Intel Core i5-11400 gibi 6 çekirdekli, 12 izlekli bir işlemci tercih edilebilir. Bu işlemciler oyun performansı açısından oldukça iyi seviyede performans sunarlar.
Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1660 Super veya AMD Radeon RX 5600 XT gibi orta segment bir ekran kartı seçebilirsiniz. Bu kartlar, çoğu oyunu yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynatabilir.
Bellek (RAM): 16GB DDR4 RAM tercih edilebilir. Oyunlar genellikle 8GB RAM'i aşırı kullanabilir, bu nedenle 16GB RAM sistem performansını artırabilir.
Depolama: 500GB SSD depolama, hızlı yükleme süreleri ve genel sistem responsivitesi için uygun olacaktır. İlerleyen zamanlarda depolama ihtiyacınızı artırmak için harici veya ek dahili depolama ekleyebilirsiniz.
Anakart: Seçtiğiniz işlemci ile uyumlu bir anakart seçmelisiniz. Buna ek olarak, genişleme seçeneklerini göz önünde bulundurarak bir anakart seçmek önemlidir.
Güç Kaynağı (PSU): Güvenilir bir markadan en az 500W'lık bir güç kaynağı tercih edilmelidir. Modüler bir güç kaynağı, kablo yönetimi açısından avantaj sağlar.