%60 Klavye Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
500 - 750 TL
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bütçe : 500 - 750 TL
Kablolu %60 mekanik RGB destekli bir klavye önerir misiniz acaba 1 hafta sonra falan alacağım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
amazonda çokça bulabılırsın bende almak ıstıyodum ama tr olanları yok ayrıca shıft kucuk enter buyuk oluyor buyuzden numlock olmayanını aldım sadece begenmedım gıttım gamebooster red swıtch aldım ıyı baya tavsıye ederım

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Tabii, 500 - 750 TL bütçe aralığında kablolı, %60 mekanik ve RGB destekli bir klavye önerisi yapabilirim.

Size önerim, Redragon K552-RGB Kumara Rainbow Backlit Mechanical Gaming Keyboard olacaktır. Bu klavye, 87 adet anti-ghosting mekanik tuşa ve RGB aydınlatmaya sahiptir. Ayrıca, metalik ve dayanıklı bir gövdeye sahiptir.

Redragon K552-RGB, Outemu Mavi anahtarlar ile donatılmıştır ve tuş tepkimesi oldukça hassastır. Ayrıca, tuşların çıkarılması ve değiştirilmesi kolaydır.

Bu klavyenin özellikleri ve fiyatı arasında iyi bir denge var, ayrıca Redragon, uygun fiyatlı ancak kaliteli klavyeleriyle tanınmaktadır. Bu nedenle, bütçenize uygun bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
MSI GG VIGOR GK20 öneririm gayet güzel ve kullanışlı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Logitech g213 yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hala ilk alındığı gün gibi. :catshock:

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Logitech g213 yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hala ilk alındığı gün gibi. :catshock:
Bence bir klavyeden alınabilecek her türlü verimi G213 veriyor
Sesi az, multimedya tuşları var, bilek desteği var, numpad kısmı var, RGB seçenekleri mevcut. kronik olan tek sıkıntısı bazı renk tonlarında hoparlör üzerinden ince bir frekans sesi çıkartıyor

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
gamepower overlord red switch tavsiye ederim numlock kısmı var fakat gayet piyat performans bir ürün

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
  1. Redragon K552 Kumara: Redragon K552 Kumara, kompakt bir mekanik klavyedir. Sağlam yapısı, hızlı tepki süresi ve aydınlatmalı tuşlarıyla dikkat çeker. Bu fiyat aralığında iyi bir seçenek olabilir.
  2. Tecware Phantom: Tecware Phantom, mekanik bir klavye olarak uygun fiyatlı bir seçenektir. RGB aydınlatması, kompakt tasarımı ve çeşitli anahtar seçenekleri ile oyun deneyimini iyileştirebilir.
  3. HyperX Alloy Core RGB: HyperX Alloy Core RGB, uygun fiyatlı bir membran klavyedir. RGB aydınlatması, dayanıklı tasarımı ve multimedya kontrolleriyle temel oyun ihtiyaçlarını karşılayabilir.
  4. Trust GXT 865 Asta: Trust GXT 865 Asta, uygun fiyatlı mekanik bir klavyedir. Metal şasi, aydınlatmalı tuşlar ve oyun modu özelliğiyle dikkat çeker.
  5. Havit HV-KB395L: Havit HV-KB395L, hafif ve ince bir mekanik klavyedir. RGB aydınlatması, kompakt tasarımı ve düşük profilli anahtarları ile oyun performansını artırabilir.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Trendyol da bütçeye uygun bulabilirsin. Her türlü çeşidi ve cinsi var, genellikle oradan alırım ben de

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam rampage hydra r6 yı öneririm 1 yıldır kullanıyorum çok kaliteli

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Gamenote KB866L Kablolu RGB Gaming Klavye diğer klavyelere göre çok daha kullanışlu güzel ve sessiz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...